Трябва ли да се разделите?

Провери дали връзката ви не се е изчерпала и какво е най-доброто решение за вас

Трябва ли да се разделите?

снимки: morguefile.com

Като всяко нещо и любовта има край. Когато сте били заедно дълго време обаче е много трудно да "хванеш" подходящия момент за раздяла и да продължиш напред. А това решение винаги е трудно - дали защото сте си станали близки или защото все още сте заедно по навик, или може би имате нужда от сигурност или просто държите на човека до себе си, но не го обичате. Ако си започнала да си задаваш тези въпроси, може би ще успеем да ти помогнем с отговора. Ако тези твърдения са ти познати, може би наистина имаш нужда да сложиш край на връзката си:

Пет причини да се откажеш от него  

Дразни ме - Изнервяш се всеки път, в който ти звъни, намираш шегите му за тъпи, планираш срещата си с него довечера, просто защото нямаш друг избор или просто си мечтаеш да млъкне и да се разкара на някъде...Спокойно, това не те прави ужасен човек, социопат или невротик. Това просто е сигурен признак, че ти е омръзнал и имаш нужда да си починеш от него.

ПП - Тази точка не се отнася за теб, ако раздразнението ти е базирано на определен период от месеца, в който си раздразнителна и субективна. Знаеш за какво говорим ;)

Няма тръпка - Когато го целунеш какво се случва с теб? Пеперудите в стомаха и подкосените колене обикновено са за тийнейджърите и първите им любовни трепети. Но ако не се вълнуваш от близостта си с него, а целувката ви изглежда по-скоро приятелска, тази връзка е обречена.

Правилото "къде съм след 5 години" - Дори и да има тръпка между вас, това е задължителния въпрос, на който трябва да си отговорите. Ако след пет години ти се виждаш със съпруг и деца, а той се надява да е събрал пари за любимата си спортна кола, може би искате различни неща. Разбира се, сценарият не е задължително да е точно този, но е важно да разберете как се виждате след пет години или дори след една. И ако представите ви се разминават коренно, може би е време да приключите преди да е станало грозно и да сте се намразили.

Пет признака, че иска да те зареже

Сексът - Кога за последно правихте наистина вълнуващ секс? Такъв, който да държи усмивката на лицето ти няколко дни...Ако не можеш да отговориш на този въпрос, значи знаеш какво е правилно за връзката ви. Никога не подценявай ролята на секса - ако не се получава добре, това говори достатъчно за бъдещето ви.

И на финала. Без значение от различните признаци на разпадащата се връзка - фактът, че изобщо реши да прочетеш тази статия, означава, че си задаваш въпроса дали трябва да сте заедно. А когато нямаш категоричен положителен отговор, означава, че нещо не е наред с тази връзка.

Коментирай »
Още по темата
5 знака, че тази връзка няма бъдеще 5 знака, че тази връзка няма бъдеще
Петте причини да скъсаш с него Петте причини да скъсаш с него
ТЕСТ: Трябва ли да се разделите? ТЕСТ: Трябва ли да се разделите?
Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си
Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка
Препоръчваме още
В безплодието няма дискриминация: Всеки шести човек е засегнат В безплодието няма дискриминация: Всеки шести човек е засегнат
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетологът и треньор на Хайди Клум, Ан Хатауей и Лив Тайлър Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетологът и треньор на Хайди Клум, Ан Хатауей и Лив Тайлър
Гримът увеличава шанса за нова работа Гримът увеличава шанса за нова работа
Вечната любов съществува Вечната любов съществува
Шест навика, с които гарантирано ще го вбесиш  Шест навика, с които гарантирано ще го вбесиш 
Мъжката хлебарка изпълнява нов вид "брачен танц", ето защо Мъжката хлебарка изпълнява нов вид "брачен танц", ето защо
Що за човек си според салатите, които харесваш   Що за човек си според салатите, които харесваш  
Колко "струва" стресът на работното място? Колко "струва" стресът на работното място?
Ето как да разпознаем, че змия се готви да ни ухапе   Ето как да разпознаем, че змия се готви да ни ухапе  
Козите могат да разграничат щастие и тъга в човешкия глас Козите могат да разграничат щастие и тъга в човешкия глас
Любовта на мъжа минава през... приятелите му Любовта на мъжа минава през... приятелите му
10 невероятни факта за хората с пъстри очи 10 невероятни факта за хората с пъстри очи
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби