Трябва ли да се разделите?

Провери дали връзката ви не се е изчерпала и какво е най-доброто решение за вас

снимки: morguefile.com

Като всяко нещо и любовта има край. Когато сте били заедно дълго време обаче е много трудно да "хванеш" подходящия момент за раздяла и да продължиш напред. А това решение винаги е трудно - дали защото сте си станали близки или защото все още сте заедно по навик, или може би имате нужда от сигурност или просто държите на човека до себе си, но не го обичате. Ако си започнала да си задаваш тези въпроси, може би ще успеем да ти помогнем с отговора. Ако тези твърдения са ти познати, може би наистина имаш нужда да сложиш край на връзката си:

Пет причини да се откажеш от него  

Дразни ме - Изнервяш се всеки път, в който ти звъни, намираш шегите му за тъпи, планираш срещата си с него довечера, просто защото нямаш друг избор или просто си мечтаеш да млъкне и да се разкара на някъде...Спокойно, това не те прави ужасен човек, социопат или невротик. Това просто е сигурен признак, че ти е омръзнал и имаш нужда да си починеш от него.

ПП - Тази точка не се отнася за теб, ако раздразнението ти е базирано на определен период от месеца, в който си раздразнителна и субективна. Знаеш за какво говорим ;)

Няма тръпка - Когато го целунеш какво се случва с теб? Пеперудите в стомаха и подкосените колене обикновено са за тийнейджърите и първите им любовни трепети. Но ако не се вълнуваш от близостта си с него, а целувката ви изглежда по-скоро приятелска, тази връзка е обречена.

Правилото "къде съм след 5 години" - Дори и да има тръпка между вас, това е задължителния въпрос, на който трябва да си отговорите. Ако след пет години ти се виждаш със съпруг и деца, а той се надява да е събрал пари за любимата си спортна кола, може би искате различни неща. Разбира се, сценарият не е задължително да е точно този, но е важно да разберете как се виждате след пет години или дори след една. И ако представите ви се разминават коренно, може би е време да приключите преди да е станало грозно и да сте се намразили.

Пет признака, че иска да те зареже

Сексът - Кога за последно правихте наистина вълнуващ секс? Такъв, който да държи усмивката на лицето ти няколко дни...Ако не можеш да отговориш на този въпрос, значи знаеш какво е правилно за връзката ви. Никога не подценявай ролята на секса - ако не се получава добре, това говори достатъчно за бъдещето ви.

И на финала. Без значение от различните признаци на разпадащата се връзка - фактът, че изобщо реши да прочетеш тази статия, означава, че си задаваш въпроса дали трябва да сте заедно. А когато нямаш категоричен положителен отговор, означава, че нещо не е наред с тази връзка.

Коментирай »
Петте причини да скъсаш с него
ТЕСТ: Трябва ли да се разделите?
Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си
Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Почина френският режисьор Жак Розие
В Япония глобяват, ако не си изядеш яденето
Шест знака, че е време да смениш работата си 
Героят Балто: Откриха специална ДНК в легендарното куче
Предложение за четене: „Есен във Венеция“ - разказ за Ърнест Хемингуей и последната му муза
Любимото кафе показва характера
80-годишната Пади покори интернет с танца си
Най-добрите градове за кулинарен туризъм
Внимание, дами! Средиземноморската храна намалява риска от сърдечни заболявания
Петте храни за здрав сън
Вече проверяваме разписанието на влаковете и във Viber. Чатботът на БДЖ ще ни помага
Шест храни, които кралските особи не вкусват
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби