снимка: morguefile.com

За първи път от тази година отбелязваме Mеждународният ден на щастието. Предлагаме ти няколко малки трика, с които да си осигуриш подобаващ празник днес. За целта се запитахме - какво прави жените щастливи и ще ти припомним основните начини да задържиш усмивката на лицето си през целия ден :)

Хубава музика в ушите

Кой не обича да се забавлява под звуците на любимата си песен, която да слуша непрекъснато до тотално втръсване? Е, не е нужно да го правиш само когато си на клуб. Усмихни деня си, като си пуснеш любимата песен докато работиш или на път за вкъщи след работа или просто като саундтрак към заниманията, които имаш днес.

Шоколад

Неведнъж сме говорили за силата на шоколада и серотонина, с който той ни набавя :) Дори и да не ти липсва хормон на щастието, не пречи да подсилиш усмивката си едно блокче от любимия ти шоколад. Да, малко калории отгоре, но пък за сметка на това ще си усмихната и доволна ;)

Позитивни хора

В много голяма степен настроението ти зависи от хората, с които си заобиколена. Ако те са намусени и нервни, това гарантирано ще се предаде и на теб. И обратното - опитай днес да общуваш с повече усмихнати и щастливи хора, за да си "откраднеш" малко усмивки и за себе си :)

Секс

Не можем да не си признаем, че сексът също повдига настроението. Опитай се да оползотвориш обедната си почивка с малко луди изживявания с любимия. Или просто му организирай страстна секс вечер. При всички положение, това ще подейства добре, за да си достатъчно усмихната в Международния ден на щастието. Ако не разполагаш с мъж под ръка, то тогава пофлиртувай с момчето, което отдавна те кани да излезете заедно. Няма да навреди, стига да не му даваш твърде много напразни надежди :)

Коментирай >