снимки: morguefile.com

Усмивката надминава дори ефекта на грима в разкрасяването на всяка жена. Редица учени са ни доказвали колко по-красиви сме когато се смеем. Сега обаче това е потвърдено и от мъжете. Петима младежи участваха в ново проучване, в което трябваше да посочат най-красивата жена, с която биха искали да бъдат, като имаха избор от няколко снимки.

Оказа се, че хубавата усмивка взима преднина пред дългите крака, големия бюст или дори перфектно оформеното дупе. Не че предходните качества са за изхвърляне, но мъжете категорично се оказват привлечени от смеещите се жени. Момичетата с намръщени физиономии или муцки на снимките съвсем не са така привлекателни за силния пол.

Женската усмивка е дори още по-магнетична, ако жената има тръпчинки и се смее от сърце с глас, споделят момчетата. Една красива усмивка може да компенсира дори липсата на грим. По-нагласените жени, които обаче са нацупени съвсем нямат шанс да се преборят за мъжкото внимание с естествената красота на смеха.

А с усмивка се печелят приятели, решават се проблеми и се наказват враговете...Все пак, съветваме те да не изоставиш изцяло идеята за стилно облекло и лек грим, защото не е ясно доколко всичко това може да се компенсира само с усмивка. След като се облечеш и придадеш собствения си блясък обаче не забравяй да си сложиш и най-красивия аксесоар, с който разполагаш - усмивката :)

Коментирай >