снимка: OpenClipart-Vectors от Pixabay 

Панталоните тип цигара са изключително секси, а в съчетание с подходящите аксесоари могат да предизвикат взривоопасна комбинация. 

Така че без излишни колебания, нека се сдобием с поне един чифт от тази вълшебна дреха. Преди това обаче сме ви направили списък с 5 добри начина, чрез които може да  комбинирате и носите вашите секси панталони тип цигара.

1. Поиграйте си с цветната палитра

Жълто, оранжево, зелено, морско синьо, корал – независимо на кой цвят ще се спрете, няма да сгрешите. Колкото по-смели сте с цветовете, толкова по-добре. Все пак, ако решите да заложите на по-ярки цветове панталони, ще бъде по-добре да ги комбинирате с по-неутрални цветове блузи и ризи.

Съчетанието между ярък панталон тип цигара и по-пастелен цвят блуза е изключително подходяща за целия ден. Облечени по този начин може спокойно да отидете на работа в офис и след това да излезете с приятели. Гарантираме ви, че ще предизвикате много влюбени погледи.

2. В духа на спорта

Всякакъв вид спортни аксесоари са изключително актуални. Шапки с козирка, широки спортни якета, тесни потничета – това лято всички тези дрехи ще са истински хит. Ако харесвате повече спортно-елегантния стил, ето това е вашият шанс да изглеждате хем елегантно, хем и да се чувствате удобно в дрехите си.

Не се притеснявайте да комбинирате вашите тесни панталонки с широко спортно яке или пък лятна шапка с козирка. Така хем ще може да се облечете в любимия си стил, хем съчетанието е оригинално и актуално.

3. В света на шарките

От класическата шарка тип зебра до дръзките леопардови принтове и шарки тип вестникарски статии - не се притеснявайте да бъдете по-смели и да съчетаете някои от тесните панталони с тези предизвикателни шарки.

Например няма по-добра и сексапилна комбинация от изкусителната блуза с леопардов принт и тесните черни панталони, които имате. Или пък ако имате потниче с принт на зебра, то чудесно ще си пасне с прилепнал панталон в по-ярък цвят като червено или тъмно синьо. Каквато и дръзка комбинация да опитате, тя определено ще си заслужава.

4. Стилни и елегантни

След като вече сте се спрели на подходящ цвят панталони, сега е време да се погрижете и за останалата част от облеклото. Прилепналите панталони винаги идеално са се съчетавали с елегантни и изчистени джемпъри.

Късите джемпъри, които са над кръста ще добавят по-официален нюанс към цялостната ви визия. Освен това джемпърите са изключително удобни и подходящи за носене на работното място. Не се притеснявайте да ги комбинирате с вашите панталони тип цигара и ви гарантираме, че ще получите главозамайващ резултат. Препоръчително е да наблегнете на джемпъри, които са в по-неутрален цвят като бяло или черно.

5. Всички на високите токчета

Обувките на висок ток са задължителни при носенето на панталони тип цигара. Те не само придават допълнителна дължина на краката, но и правят всеки дамски тоалет по-завършен.

Няма по-добра и съвършена комбинация от обувки на висок ток и панталони тип цигара. Подобен вид съчетание, ще ви направи хем елегантни, хем съблазнителни. В този вид може да отидете, както на работа, така и да излезете вечерта с приятели.

Коментирай >