„Закони за всеки ден“ – 366 урока от световноизвестния писател Робърт Грийн

Авторът на емблематичната книга „48-те закона на властта“ разкрива как можем да развием вътрешния си глас само за няколко минути на ден

„Закони за всеки ден“ – 366 урока от световноизвестния писател Робърт Грийн

Photo credit: Издателство „Сиела”

Световноизвестният писател Робърт Грийн ни учи на 366 ключови „Закони за всеки ден“, съобщава издателство „Сиела“.

С бестселърите си, продали милиони копия по света, американският писател спечели заслужено титлата „съвременен Макиавели“ и се превърна в ментор на някои от най-известните и влиятелни политици, бизнесмени и артисти.

След емблематичните „48-те закона на властта“, „33-те стратегии на войната“, „Законите на човешката природа”,  „Майсторството“ и „Изкуството да съблазняваш“ авторът на някои от най-четените книги за истинската същност на човешката природа се завръща у нас с ново мащабно заглавие –  „Закони за всеки ден”. 

Луксозното подаръчно издание включва 366 от най-ценните съвети и уроци на Робърт Грийн, съсредоточени върху силата, съблазняването, майсторството, лидерството, самоконтрола и стратегията.

Основана на над 25 години усилени изследвания в областта на човешката природа и развитие, книгата „Закони за всеки ден” поднася на читателите по един кратък урок за всеки ден от годината, с помощта на който да открием истинското си призвание, своя вътрешен глас и съвети как да се научим да разпознаваме какво всъщност се случва около нас.

Лесни и достъпни за усвояване, всички уроци в изданието съдържат съществени и полезни препратки към останалите книги на Робърт Грийн и могат да служат както на дългогодишните почитатели на автора, така и на хора, които тепърва навлизат в творчеството му. 

Photo credit: Издателство „Сиела”

В „Закони за всеки ден” Робърт Грийн предизвиква читателите си:

  • да се вгледат навътре в себе си и да спрат да робуват на външни влияния;
  • да придобият правилните инструменти, с които да разпознават токсичните хора в личния и професионалния си живот и да не приемат привидното за истина;
  • да овладеят стратегията на живота и да преследват каузите, в които вярват най-дълбоко;
  • да вникнат в основните мотиви, които движат човешкото поведение, и да развият по-голяма емпатия и приемане към себе си и околните.

Тренирайки самосъзнанието си само за по няколко минути всеки ден, в това издание всеки читател ще открие приятел и съмишленик в свят, в който опасните и токсични типове хора са навсякъде около нас.

Написана на ясен и достъпен език и допълнена с откъси от следващата книга на автора – „Законът на величието“, „Закони за всеки ден” цели да помогне в развиването на основополагащия навик да виждаме нещата такива, каквито са, и да реагираме адекватно на всяка ситуация, която животът ни поднася.

Коментирай »
Препоръчваме още
За мъжете и изневярата За мъжете и изневярата
Мъжете очакват секс на трета среща, жените чакат до пета Мъжете очакват секс на трета среща, жените чакат до пета
Сексът като антистрес терапия Сексът като антистрес терапия
Един харесван мъж... в розово Един харесван мъж... в розово
ТЕСТ: Как си със самочувствието? ТЕСТ: Как си със самочувствието?
Най-честите секс разочарования Най-честите секс разочарования
Котки, които се държат като абсолютни гадняри (ВИДЕО) Котки, които се държат като абсолютни гадняри (ВИДЕО)
Каква храна си поръчваме според хороскопа Каква храна си поръчваме според хороскопа
История, в която реалност и мистика виртуозно се преплитат: „Октопод“ от Анаит Григорян (предложение за четене) История, в която реалност и мистика виртуозно се преплитат: „Октопод“ от Анаит Григорян (предложение за четене)
Авторката на „Прелест“, „Да дойдеш на света“ и „Никой не се спасява сам“ ни поднася „Утринно море“ (предложение за четене) Авторката на „Прелест“, „Да дойдеш на света“ и „Никой не се спасява сам“ ни поднася „Утринно море“ (предложение за четене)
Шедьовърът на норвежкия кръстник на криминалния роман: „Черната овца“ от Гюнар Столесен (предложение за четене) Шедьовърът на норвежкия кръстник на криминалния роман: „Черната овца“ от Гюнар Столесен (предложение за четене)
Прекаляването с алкохол на младини повишава риска от загуба на мускулна маса в по-късна възраст Прекаляването с алкохол на младини повишава риска от загуба на мускулна маса в по-късна възраст
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби