снимка: sxc.hu

За първи път ще пътувате някъде само двамата, като двойка. Мечтата на всяко момиче. Звучи вълнуващо, нали? Подготви се обаче за няколко риска, които крие първата ви романтична екскурзия и се опитай да ги избегнеш.

Скандалите са основният риск от първия ви уикенд заедно, само двамата и то на някое отдалечено място. Проучванията показват, че точно на първото ви пътуване заедно идва и първият скандал. И това не е странно - на път научавате другата страна на всеки от вас. Колкото и да е романтично, пътуването крие рискове от това да го опознаеш по-добре и да се разочароваш. На път може да установиш, че е стиснат например, или, че е склонен да се заяжда с непознати хора, ако нещо не му допадне, или че хърка, или че не ти помага с носенето на багажа...Запази спокойствие и не избухвай веднага. Дай си шанс да го опознаеш и едва тогава се опитай да му обясниш какво не ти харесва в държанието му.

На път и ти му се разкриваш изцяло. Той също ще бъде изненадан да разбере, че не си толкова изящна и винаги перфектна, както те е виждал на първите няколко срещи. Навиците, които имаш да си правиш маникюра или прическата всяка сутрин също могат да го объркат. Опитай се да бъдеш естествена и да се отървеш от раздразнителността, за да не помрачиш първото ви романтично изживяване.
Забрави за проблемите си и направи така, че и той да се оттърси от ежедневните си ядове.

Само двамата сте - покажи му хубавите страни на това. Организирайте си вечеря и пийване, малко празничен секс и се постарай времето ви да е запълнено през целия уикенд с различни интересни занимания. Така и двамата ще се върнете удовлетворени от пътуването и нетърпеливи за следващото.

Коментирай >