снимка: CANDICE CANDICEPixabay 

Най-любовният празник наближава, а ти си със специален човек и искаш да му подариш специален подарък . Ето няколко идеи:

Пътуване за двама

Това, разбира се, много зависи от бюджета, който си приготвила за празника. Ако можеш да си го позволиш обаче организирай пътуване за двама за празника на някое приятно местенце. Със сигурност и той ще оцени два дни извън града теб. Приготви вино, секси бельо и се наслади на празника. Ако не можеш да си позволиш такъв подарък, то организирай му любовен уикенд у вас. Не забравяй за вино и секси бельо и със сигурност ще го зарадваш за празника.

Купон

Ако приятелят ти не е фен на романтичните приключения и не харесва особено празника, можеш да му организираш купон. Покани приятели, приготви трапезата и подходящата музика и така със сигурност ще го зарадваш.

Подарък

Винаги можеш да се придържаш и към класиката и просто да му купиш подрък. Опитай се да избягваш обаче клишираните предмети за мъже, като чорапи, автършейф, комплект за бръснене или нещо битово. Изненадай го с нещо, което знаеш, че иска. Дори и да е дреха, но да е такава, каквато той ще хареса, а не ти. Можеш да му подариш билет за концерта на любимата му група, секси бельо, на което да се насладите и двамата или нещо друго, което знаеш, че той иска.

Секс

Ако си напълно изчерпана от идеи, винаги можеш да заложиш на класиката и да го изненадаш със секс. Като за празник, естествено, направи вечерта по-специална. Приготви свещи, вино, облечи се предизвикателно и го съблазни. Това е подарък, който със сигурност ще бъде оценен. 

Коментирай >