Наближават коледните празници, които автоматично ни подсеща, че трябва да отидем на пазар. На пазар за елха, за играчки, за свещи, за нови дрешки за коледното парти и най-вече за подаръци.

Жените обикновено обичаме да подаряваме подаръци. Колкото по-добре познаваш човека, толкова по-лесно можеш да избереш с какво да го зарадваш.

Ако обаче отскоро си с него и не знаеш точно какво да му подариш за Коледа, ние ще ти помогнем с няколко идеи за да не рискуваш да го разочароваш :) 

Чорапи

Колкото и да са прекрасни, закачливи, шарени, топли и каквито и да е още...това са чорапи. Мъжете признават, че чорапите са най-честият подарък, който получават и споделят, че не са никак доволни от него. Ако искаш да задържиш мъжа до себе си или поне да го зарадваш за Коледа, не му подарявай чорапи. Важно правило за всяка една връзка.

Рамка за обща снимка

С няколко сърчица по нея, красива, изваяна и великолепна рамка, в която да поставите снимка на вас двамата...това вероятно би зарадвало теб, но него – не. Знаем, че като я видиш си мислиш колко добре изглежда на витрината и колко хубаво ще стои снимката ви там. Ако не искаш да го подплашиш и той да побегне или да си мисли как си успяла да се сетиш за такъв...странен подарък, просто не му го купувай.

Плюшена играчка

Ти не купуваш подарък за малката си сестричка, а за гаджето си...Помисли си, познаваш ли голям мъж, който да обича плюшените играчки. Ако се сетиш за такъв, подари му мече, но при всички положения не го причинявай на гаджето си. Той би се зарадвал на една бурна нощ с теб много повече отколкото на мече за подарък. 

Сред подаръците, на които мъжете не биха се зарадвали се нареждат още: скъпа писалка, пижама, бельо, нещо за апартамента...Ако наистина искаш той да хареса подаръка си за Коледа пробвай със сувенир на любимия му футболен отбор, топла шапка и шал, някой мекичък пуловер или нещо, което знаеш, че той обича. 

Коментирай >