снимка: Форум Филм България

Коледните празници са сред най-романтичните в годината. Елхата, лампичките, коледните свещи, празничното настроение... Е, как да не ти стане романтично?

Декември е, така че време е да се захванем с приготовленията за най-романтичния сезон в годината? Ето няколко основни неща, които не трябва да забравяме:

Елха

Накиченото дръвче със сигурност ще донесе настроение и романтика в дома ти, особено вечер, когато пуснеш цветните лампички да светят.

Свещи

Разбира се внимателно, без опасност от пожари. Коледни свещи има колкото можеш да си представиш и още толкова. Организирай вечеря за двама, само на светлината на свещите и елхата. Романтиката е гарантирана, приятното прекарване под юргана след това – също.

Музика

Неслучайно някои от най-романтичните и любовни песни са коледни. Приготви си албум с подбрана музика, която да подсили ефекта на свещите и елхата. Малко украса по стените и вратите на дома, също ще подсилят романтичната атмосфера.

И дори да е вярно, че по Коледа сме по-самотни от обикновено, уютът, който можеш да си създадеш в това време от годината, ще ти помогне да превъзмогнеш усещането за самота.

Коментирай >