снимка: AfisheraPixabay 

Казват, че Коледните празници са най-романтичните дни през годината. Ние сме склонни да се съгласим и да подкрепим тезата с една интересна статистика за Коледа, романтика и алкохол... на работното място.

И така, оказва се, че една трета от служителите целуват колега на фирменото коледно парти. Това показва проучване сред 2175 потребители на сайт за продажба на секс играчки и аксесоари. За повечето тях обаче това е невинна авантюра и в нея няма нищо лошо.

Може би затова само един на 20 от „прегрешилите” съжалява за стореното. Повечето участници в проучването споделили, че не приемат целувката много сериозно, а един на всеки седем никога повече не я споменавал.

Изненадващото в случая е, че 20 процента от анкетираните са споделили, че „играта” им на коледното парти е прераснала в истинска любов и са започнали връзка с човека, който са целунали.

А сега, внимание, ето в кои отдели работят най-големите „палавници” в офиса:

Най-страстният отдел е „Човешки ресурси” – според допитването 55 процента от тези служители са признали, че са целували колега на коледното парти.

Отдел „Връзки с обществеността” също не е за подценяване – 30 процента от работещите там приемат за напълно нормално да имат сексуални отношения с колега.

И още за гафовете на фирменото коледно парти:

Една десета от анкетираните споделят, че заради алкохола са издали тайни, за което по-късно са съжалили.

Девет процента пък признали на колегите си какво наистина мислят за тях. Досещате се, че в повечето случаи тези откровения не са завършили с приятелска прегръдка, нали?

Два процента пък признали на колеги, че имат романтични чувства към тях.

Странно, но факт, според проучването най-големите купонджии са банкерите (33 процента признават, че са се напивали на коледното парти и са ставали за смях), а десет процента от учителите са си взели почивен ден след партито.

Коментирай >