снимки: sxc.hu

Винаги ти се е искало да можеш да знаеш още от самото начало какво ще ти донесе новата връзка, нали? Така ще си наясно точно колко емоции и очаквания да вложиш в нея. Ето как да се опиташ да си отговориш на този въпрос и то много лесно. Каква беше първата ви целувка?

Страстна

Ако първата целувка е съпроводена с много ласки и страст, говорим за мачо. Той се разпознава лесно - целувката в никакъв случай не е плаха, напротив - продължава по бузите, шията, раменете и т.н. Не очаквай нищо сериозно от такъв мъж, но в едно можеш да си сигурно - връзката ви ще е пламенна. Но с две думи зад професионалната целувка, стои професионалист ;)

Романтичната целувка

Тук е повече от ясно, че говорим за романтик. Лесно можеш да я разпознаеш - обикновено е на някое страхотно място, под открито небе или е съпроводена с някой романтичен жест. Ако междувременно те държи за ръка и е особено вглъбен в целувката, говорим за мъж, който е влюбен в теб отдавна. Той ще направи всичко за теб, защото го е страх да не те изгуби. Възможно е обаче да ти стане досаден в даден момент.

Скучна целувка

Ако първата целувка е като по учебник, такъв е и мъжът, който стои зад нея. Скучната целувка, обикновено говори за скучен човек. Поне такъв, който не се нуждае от флирт, нито настоява да влезе в леглото ти още на първата срещо, нито пък е отчаян романтик. По-скоро говорим за подреден, решителен мъж, който най-вероятно няма да те разочарова.

Коментирай >