снимки: pexels.com

Повечето жени минават през най-различни връзки преди да срещнат правилния мъж, с когото искат да изживеят живота си. Има и момичета, които попадат на истинската любов още в началото и остават с него завинаги. Ако не си от тях обаче ето основните типове мъже, които най-вероятно ще срещнеш, преди да откриеш г-н "Перфектен" :) 

Бройкаджията - това е мъжът, който ще иска само секс и ще те използва, за да попълни списъка си с жени. Не очаквай друго от него, освен това, което може да ти предложи, а именно - само секс. 

Дечкото - с него ще ти е много забавно и ще те накара да се чувстваш млада, особено ако имаш нужда от това. Дечкото ще те заведе на най-добрите партита, ще купонясвате неуморно, ще си щастлива в компанията му и всичко ще е прекрасно...докато най-накрая се измориш и решиш, че искаш нещо по-сериозно. 

Под завивките с по-млад мъж

Тузарът или по-възрастният мъж. В него най-вероятно ще се влюбиш и още по-вероятно е да ти разбие сърцето. Всички минаваме през това. Ще го познаеш лесно, той е властен, уверен, опитен и се държи с теб така, както никой друг не го е правил. Накрая обаче е възможно и той да поиска да бъде с достатъчно зряла жена. 

Г-н "Страх ме е от обвързване" - без него не може. Просто прекалено много мъже попадат в тази категория и няма как да ги подминеш. Това вероятно ще бъде една много емоционална и изтощителна връзка, особено ако някой от вас хлътне. Кой знае, може пък ти да си жената, която да излекува страха му ;) 

9 признака, че иска само секс

Нарцисът - този мъж може би ще повлияе зле на самочувствието ти или на нервите ти. Самовлюбените мъже обикновено изглеждат много добре и привличат с безупречен вид. Точно там се крие обаче големият им недостатък. Те имат нужда от толкова много внимание, че са склонни дори да изневеряват, само и само да си докажат колко са харесвани. 

И жените станахме ловци

Романтичното, мило момче - с него няма как да не си щастлива, защото ще те носи на ръце - буквално и преносно. Ще ти подарява цветя, ще ти устройва малки изненади и ще се държи страхотно с теб. За съжаление, историята показва, че точно това са мъжете, с които ние решаваме да се разделим. Просто не са достатъчно голямо предизвикателство. 

Лошото момче - те са неудържимо привлекателни, защото са различни от другите. Освен това са забранени и има нещо много секси в начина, по който се държат. Все някога обаче лошите момчета трябва да се опитат да са поне малко по-добри, за да могат да изградят стабилна връзка. Ако виждаш, че няма такива изгледи, по-добре продължи напред :) 

Защо лошите момчета са толкова секси? 

Използвачът - това е мъж, който е най-добре да не срещаш или поне да не се влюбваш в него. Те са коварни, хитри и могат да ти завъртят главата за нула време. Проблемът е, че ще го направят, за да се възползват от теб. Дали финансово или за да се развият в кариерата си, но ще намерят начин да получат изгода от теб. 

Влюбеният в бившата си - когато го познаеш, бягай далеч. Не искаш цялата тази драма в живота си. Няма как да си щастлива с някой, който е влюбен в друг човек. И не се отчайвай, защото правилният ще те открие когато най-малко го очакваш :) 

И още за мъжете: 

Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш

Най-честите женски заблуди за мъжете

Разгадай го още н9 признака, че иска само секса първата среща

Типовете играчи сред мъжете

Коментирай >