Как да се справиш с тези мъже

Кои са мъжете, с които най-трудно се гради връзка и как да се справиш

Как да се справиш с тези мъже

снимка: Нова ТВ 

Има мъже, с които всичко е лесно и приятно. Те знаят как да се държат, как да те правят щастлива и животът с тях е приказка.

Има и няколко типа мъже обаче които ще направят живота ти много труден. Връзката с тях е сложна и объркана. Ако си с такъв мъж, трябва да си сигурна, че си струва нервите. Ако е така, ето как да се справиш с основните дразнители ;)

Начумереният мъж

Мрънкането и цупенето е присъщо за жените, точно заради това е толкова неприятно, когато гаджето ти го прави. Ако излизаш с такъв мъж, опитай се да не го приемай лично, шегувай се с настроенията му и много внимавай да не се заразиш, защото двама начумерени в една връзка е невъзможна мисия. Когато изпада в настроенията си, просто се отдалечи и му дай пространство и време, вместо да се опитваш да решиш проблемите му.

via GIPHY

Маминото синче

Това е много неприятна черта на повечето български мъже. Той за всичко слуша майка си, иска жените да се грижат за него като нея, свикнали са да са номер едно, което ги прави непоправими егоисти. Опитай да говориш с него и постави граници в това, което можеш да преглътнеш в отношението му и нещата, които няма да търпиш. Вместо да му поднасяш вечерята, изисквай той да се грижи за теб, може и да се получи ;)

Женкарят

Ако излизаш с женкар, за съжаление не можеш да направиш почти нищо, за да го промениш. По-скоро прецени дали ти можеш да се настроиш за такава връзка. А тя няма да е моногамна, той няма да се промени, вероятно няма да ти предложи нищо дългосрочно. Ако можеш да не го ревнуваш и да не се привързваш, ще е най-добре ;) 

via GIPHY

Самовлюбеният

Гаджето-нарцис е много досадно. За да ти се получи с него, опитай да балансираш между комплименти и критика. Похвали го когато нещо е както трябва и го посъветвай как да стане още по-добре. Накарай го да се влюби в теб, тогава вече няма да е влюбен само в себе си ;)

via GIPHY

И още за любимите ни мъже:

Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни

Типовете играчи сред мъжете

Коментирай »
Още по темата
Девет типа мъже, които със сигурност ще срещнеш (или вече си срещала) Девет типа мъже, които със сигурност ще срещнеш (или вече си срещала)
5 мъжки недостатъка, които никога няма да промениш 5 мъжки недостатъка, които никога няма да промениш
Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш
Петте типа жени, които отблъскват мъжете Петте типа жени, които отблъскват мъжете
8 начина да се харесаш на майка му 8 начина да се харесаш на майка му
Препоръчваме още
Да се посмеем: Кои са най-големите недостатъци на всяка зодии Да се посмеем: Кои са най-големите недостатъци на всяка зодии
Начинът, по който използваме компютъра, разкрива стреса на работното място Начинът, по който използваме компютъра, разкрива стреса на работното място
Защо храната в самолета има различен вкус? Защо храната в самолета има различен вкус?
Мъжете, жените и изневярата: Защо го правим и какви алибита използваме? Мъжете, жените и изневярата: Защо го правим и какви алибита използваме?
Мит или реалност: Прави ли ни бракът по-щастливи и по-здрави? Мит или реалност: Прави ли ни бракът по-щастливи и по-здрави?
Що за човек си според салатите, които харесваш   Що за човек си според салатите, които харесваш  
Еликсир на младостта: Плодовете, които забавят стареенето Еликсир на младостта: Плодовете, които забавят стареенето
Първи симптоми, които издават проблеми с бъбреците Първи симптоми, които издават проблеми с бъбреците
Завладяващ със своята откровеност сборник: „Скъпи Пиер Паоло“ от Дача Мараини (предложение за четене) Завладяващ със своята откровеност сборник: „Скъпи Пиер Паоло“ от Дача Мараини (предложение за четене)
Установиха връзка между безсънието и риска и от инфаркт Установиха връзка между безсънието и риска и от инфаркт
От разрушените традиции могат да покълнат красиви нови начала: „Когато сме били птици“ от Аяна Лойд Бануо От разрушените традиции могат да покълнат красиви нови начала: „Когато сме били птици“ от Аяна Лойд Бануо
Мъжете мразят такива жени Мъжете мразят такива жени
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби