снимка: Нова ТВ 

Има мъже, с които всичко е лесно и приятно. Те знаят как да се държат, как да те правят щастлива и животът с тях е приказка.

Има и няколко типа мъже обаче които ще направят живота ти много труден. Връзката с тях е сложна и объркана. Ако си с такъв мъж, трябва да си сигурна, че си струва нервите. Ако е така, ето как да се справиш с основните дразнители ;)

Начумереният мъж

Мрънкането и цупенето е присъщо за жените, точно заради това е толкова неприятно, когато гаджето ти го прави. Ако излизаш с такъв мъж, опитай се да не го приемай лично, шегувай се с настроенията му и много внимавай да не се заразиш, защото двама начумерени в една връзка е невъзможна мисия. Когато изпада в настроенията си, просто се отдалечи и му дай пространство и време, вместо да се опитваш да решиш проблемите му.

via GIPHY

Маминото синче

Това е много неприятна черта на повечето български мъже. Той за всичко слуша майка си, иска жените да се грижат за него като нея, свикнали са да са номер едно, което ги прави непоправими егоисти. Опитай да говориш с него и постави граници в това, което можеш да преглътнеш в отношението му и нещата, които няма да търпиш. Вместо да му поднасяш вечерята, изисквай той да се грижи за теб, може и да се получи ;)

Женкарят

Ако излизаш с женкар, за съжаление не можеш да направиш почти нищо, за да го промениш. По-скоро прецени дали ти можеш да се настроиш за такава връзка. А тя няма да е моногамна, той няма да се промени, вероятно няма да ти предложи нищо дългосрочно. Ако можеш да не го ревнуваш и да не се привързваш, ще е най-добре ;) 

via GIPHY

Самовлюбеният

Гаджето-нарцис е много досадно. За да ти се получи с него, опитай да балансираш между комплименти и критика. Похвали го когато нещо е както трябва и го посъветвай как да стане още по-добре. Накарай го да се влюби в теб, тогава вече няма да е влюбен само в себе си ;)

via GIPHY

И още за любимите ни мъже:

Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни

Типовете играчи сред мъжете

Коментирай >