8 начина да се харесаш на майка му

Ето как да направиш страхотно първо впечатление и да накараш родителите му да те харесат

8 начина да се харесаш на майка му

снимки: pexels.com

Връзката ви е сериозна и идва моментът, в който трябва да се запознаеш с родителите. Няма нищо по-стресиращо и за двамата в една връзка.

Баща му най-вероятно ще те хареса още в самото начало, но с майката на любимия си трябва да си особено внимателна. Ето няколко гарантирани начина да я впечатлиш още на първата ви среща :)

Не избързвай. Често жените имаме нужда да си докажем, че връзката ни е сериозна и когато се изчерпаме откъм идеи, прибягваме към нещо отчаяно, като например да инициираме среща с родителите. Преди да поискаш да се запознаеш с тях изчакай известно време. Най-добре ще е той сам да предложи. Това е най-голямото доказателство, че държи на теб ;)

Не ходи с празни ръце. Помниш ли когато беше малка и с родителите ти ходехте по гости? Те никога не отиваха с празни ръце, нали? Купи нещо вкусно за трапезата или бутилка вино, или безалкохолно. Това със сигурност ще направи добро впечатление :)

via GIPHY

Комплиментите не са за подценяване. Няма жена, която да не ги обича, дори и да е на повечко годинки. Похвали майка му за вкусната вечеря или за красивата рокля, или за нестандартната прическа, или за страхотния апартамент. Можеш да поискаш и готварски или друг женски съвет от нея. Със сигурност ще се зарадва ;)

Помогни с раздигането на масата. На гости си, но това не означава, че трябва цяла вечер да седиш на масата и да ти сервират. Родителите му ще се зарадват ако се представиш като домакиня (дори и да не си ;)  

via GIPHY

Подготви се, разпитай го за родителите му – какво харесват, с какво се занимават, какво обичат да правят през свободното си време, какви хора са. Така по-лесно ще откриеш общи теми за разговор и ще ги впечатлиш :)

Не забравяй обноските – бъди точна, хората не обичат гости, които закъсняват. Храни се прилично и бавно, не отказвай десерта и остави телефона си някъде далече. Всеки харесва възпитаните момичета ;)

Урок по етикет: Бъди дама и ще привлечеш принц 

Бъди мила и усмихната, бъди позитивна и не забравяй, че усмивката е заразна. Ако имаш чувство за хумор, не го прикривай, смей се. Срещата с родителите не е интервю за работа, няма нищо лошо в това да си позитивна :)

via GIPHY

Бъди себе си. Трудно е да се държиш съвсем свободно и в същото време да ги впечатлиш. Следвай съветите, но не забравяй коя си. Ако всичко потръгне ще се виждате често, нека от самото начало да знаят каква си ;)

И още за връзките:

Как да се справиш с тези мъже

За мъжете, жените, секса и парите или кой трябва да плати сметката

Защо мъжете и жените обичат различно?

Коментирай »
Още по темата
ТЕСТ: Готова ли си да бъдеш майка? ТЕСТ: Готова ли си да бъдеш майка?
Как да се справиш с тези мъже Как да се справиш с тези мъже
3 вълшебни реплики, с които да го накараш да направи всичко за теб 3 вълшебни реплики, с които да го накараш да направи всичко за теб
Женското поведение, което отблъсква мъжете Женското поведение, което отблъсква мъжете
Препоръчваме още
Зеле в гювеч: Супер лесна, вкусна, а и изпитана рецепта Зеле в гювеч: Супер лесна, вкусна, а и изпитана рецепта
Предложение за четене: „Японската революция в грижата за кожата“ Предложение за четене: „Японската революция в грижата за кожата“
Селфито не винаги е проява на нарцисизъм Селфито не винаги е проява на нарцисизъм
9 токсични реплики, които манипулаторите използват (и как да реагираме) 9 токсични реплики, които манипулаторите използват (и как да реагираме)
Не казвай никога  Не казвай никога 
Предложение за четене: Епидемиите: истински опасности и фалшиви тревоги Предложение за четене: Епидемиите: истински опасности и фалшиви тревоги
Бавен лори похапва банан :) Бавен лори похапва банан :)
Kак да обясним Вселената на дете – геният Стивън Хокинг и дъщеря му Луси ни връщат до началото на света Kак да обясним Вселената на дете – геният Стивън Хокинг и дъщеря му Луси ни връщат до началото на света
Пет здравословни кокосови продукта Пет здравословни кокосови продукта
Отбелязваме Деня на спонтанните актове на доброта 💝 Отбелязваме Деня на спонтанните актове на доброта 💝
Предложение за четене: „Калипсо“ - интелигентен трилър за най-мрачните кътчета на човешката душа Предложение за четене: „Калипсо“ - интелигентен трилър за най-мрачните кътчета на човешката душа
5 начина да му покажеш, че го обичаш 5 начина да му покажеш, че го обичаш
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби