8 начина да се харесаш на майка му

Ето как да направиш страхотно първо впечатление и да накараш родителите му да те харесат

снимки: pexels.com

Връзката ви е сериозна и идва моментът, в който трябва да се запознаеш с родителите. Няма нищо по-стресиращо и за двамата в една връзка.

Баща му най-вероятно ще те хареса още в самото начало, но с майката на любимия си трябва да си особено внимателна. Ето няколко гарантирани начина да я впечатлиш още на първата ви среща :)

Не избързвай. Често жените имаме нужда да си докажем, че връзката ни е сериозна и когато се изчерпаме откъм идеи, прибягваме към нещо отчаяно, като например да инициираме среща с родителите. Преди да поискаш да се запознаеш с тях изчакай известно време. Най-добре ще е той сам да предложи. Това е най-голямото доказателство, че държи на теб ;)

Не ходи с празни ръце. Помниш ли когато беше малка и с родителите ти ходехте по гости? Те никога не отиваха с празни ръце, нали? Купи нещо вкусно за трапезата или бутилка вино, или безалкохолно. Това със сигурност ще направи добро впечатление :)

via GIPHY

Комплиментите не са за подценяване. Няма жена, която да не ги обича, дори и да е на повечко годинки. Похвали майка му за вкусната вечеря или за красивата рокля, или за нестандартната прическа, или за страхотния апартамент. Можеш да поискаш и готварски или друг женски съвет от нея. Със сигурност ще се зарадва ;)

Помогни с раздигането на масата. На гости си, но това не означава, че трябва цяла вечер да седиш на масата и да ти сервират. Родителите му ще се зарадват ако се представиш като домакиня (дори и да не си ;)  

via GIPHY

Подготви се, разпитай го за родителите му – какво харесват, с какво се занимават, какво обичат да правят през свободното си време, какви хора са. Така по-лесно ще откриеш общи теми за разговор и ще ги впечатлиш :)

Не забравяй обноските – бъди точна, хората не обичат гости, които закъсняват. Храни се прилично и бавно, не отказвай десерта и остави телефона си някъде далече. Всеки харесва възпитаните момичета ;)

Урок по етикет: Бъди дама и ще привлечеш принц 

Бъди мила и усмихната, бъди позитивна и не забравяй, че усмивката е заразна. Ако имаш чувство за хумор, не го прикривай, смей се. Срещата с родителите не е интервю за работа, няма нищо лошо в това да си позитивна :)

via GIPHY

Бъди себе си. Трудно е да се държиш съвсем свободно и в същото време да ги впечатлиш. Следвай съветите, но не забравяй коя си. Ако всичко потръгне ще се виждате често, нека от самото начало да знаят каква си ;)

И още за връзките:

Как да се справиш с тези мъже

За мъжете, жените, секса и парите или кой трябва да плати сметката

Защо мъжете и жените обичат различно?

Коментирай »
ТЕСТ: Готова ли си да бъдеш майка?
Как да се справиш с тези мъже
3 вълшебни реплики, с които да го накараш да направи всичко за теб
Женското поведение, което отблъсква мъжете
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Как да задържиш интереса му по-дълго: 5 стратегии за напреднали
Шест качества, които той цени повече от външния ти вид
Бавен лори похапва банан :)
7 трика, с които винаги ще изглеждаш добре на снимки
Каква храна си поръчваме според хороскопа
Дългият COVID-19 може да се дължи на проблеми с имунната система
Пет причини да не искаш Кари Брадшоу за приятелка
Да прикрием излишните килограми
Предложение за четене: „Единайсетият час“ от краля на детективския роман Джеймс Патерсън
Срещаме се със сина на Хадес в „Слънцето и звездата“ (предложение за четене)
Новогодишни секс желания
Не прави това на празен стомах
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби