снимка: pexels.com

Искаш да ти обърне внимание, да привлечеш интереса му и да си неустоима за него. Разбираме те. Ето и няколко трика, с които да се опиташ да го направиш...

Бързо разхубавяване

Нова прическа, с нов аксесоар, различен грим и чаровна усмивка...Това е напълно достатъчно, за да забележи той, че изглеждаш по-свежа и някак си по-красива. Той няма никаква идея какво е по-различно в теб, но е привлечен от това, че не изглеждаш еднакво всеки ден.

Вниманието

Направи така, че всички да ти обърнат внимание. Бързото разхубавяване е стъпка да се говори за теб и за това, че изглеждаш различно. Не се притеснявай да получаваш вниманието на околните, докато той е там. Мъжът винаги се интересува от тази жена, която е забелязвана.

Мистерията

Не се разкривай изцяло пред него, защото така няма да си му интересна. Нека да има нещо тайнствено около теб - това побърква мъжете. Не е нужно той да знае във всеки момент кой ти се е обадил или за какво си мечтала като малка. Доза мистерия в теб ще го привлече.

Самочувствието

Не забравяй - няма начин той да те хареса, ако ти не се харесваш. Мъжете са привлечени от уверените жени. Без значение дали не харесваш паласките си, не е нужно той да разбира за това. Постарай се обаче да не прекаляваш със самочувствието, защото той ще усети и ще се отдръпне или защото ще те смята за недостижима, или защото това ще го подразни.

Коментирай >