снимки: sxc.hu

Мъжете категорично споделят, че обичат те да гонят, а не да бъдат преследвани. Дори и да те харесва, в момента, в който усети, че си му се лепнала, рязко ще се отдръпне. Доказано е и почти винаги е истина. Мъжете обичат да ловуват и ако им отнемеш ролята на ловеца, те няма да се оставят да са плячка. Така че ако искаш да постигнеш успех, остави го да те гони, но ти недей да тичаш след него, защото той ще започне да бяга. Ето и няколкото неща, които никога не трябва да правиш:

Не се обаждай първа. Да, това важи дори и ако е важно, дори и ако е оправдано, дори и ако много, ама много искаш да го чуеш.

Не пиши sms-и. Ако той пръв ти пише, можеш да му отговориш, но по-добре е да изчакаш да мине повече време. И недей да му пращаш безкрайно дълги съобщения, защото ще се отегчи, а и ще му стане ясно, че си падаш по него и вече няма да има защо да те гони.

Въобще, внимавай с телефона, фейсбука, мейла и всички начини, с които можеш да го откриваш постоянно.

Не бъди твърде достъпна. Остави го да се потруди ако иска да те види или чуе. Не е нужно да стоиш постоянно до телефона и да чакаш да се обади. Нищо няма да стане и ако поне веднъж му откажеш среща, защото си заета. Постарай се да му залипсваш.

Не му говори за сериозни неща, като семейства, роднини, деца и т.н. Не е нужно да го накараш да бяга още в самото начало.

Не се обсебвай от него или поне не му го показвай. Нали не искаш да го уплашиш до степен, в която да видиш гърба му на момента.

Не го карай да говорите за отношенията си и да изяснявате какви точно сте в момента. Не го притискай и в някакъв момент сам ще ти даде да разбереш какви са намеренията му към теб.

И в този ред на мисли - не си слагай статут във фейсбука in a relationship, и не качвай албуми на вас двамата, и не слагай профилна снимка с него.

Запомни, той ще се интересува от теб, докато му е трудно да те спечели или задържи. Станеш ли прекалено достъпна, ще му отнемеш тръпката да те гони и нищо чудно да реши да ловува и други плячки.


 

Коментирай >