Не тичай след него

Нищо не може да го отблъсне така, както да му отнемеш тръпката от ловуването

Не тичай след него

снимки: sxc.hu

Мъжете категорично споделят, че обичат те да гонят, а не да бъдат преследвани. Дори и да те харесва, в момента, в който усети, че си му се лепнала, рязко ще се отдръпне. Доказано е и почти винаги е истина. Мъжете обичат да ловуват и ако им отнемеш ролята на ловеца, те няма да се оставят да са плячка. Така че ако искаш да постигнеш успех, остави го да те гони, но ти недей да тичаш след него, защото той ще започне да бяга. Ето и няколкото неща, които никога не трябва да правиш:

Не се обаждай първа. Да, това важи дори и ако е важно, дори и ако е оправдано, дори и ако много, ама много искаш да го чуеш.

Не пиши sms-и. Ако той пръв ти пише, можеш да му отговориш, но по-добре е да изчакаш да мине повече време. И недей да му пращаш безкрайно дълги съобщения, защото ще се отегчи, а и ще му стане ясно, че си падаш по него и вече няма да има защо да те гони.

Въобще, внимавай с телефона, фейсбука, мейла и всички начини, с които можеш да го откриваш постоянно.

Не бъди твърде достъпна. Остави го да се потруди ако иска да те види или чуе. Не е нужно да стоиш постоянно до телефона и да чакаш да се обади. Нищо няма да стане и ако поне веднъж му откажеш среща, защото си заета. Постарай се да му залипсваш.

Не му говори за сериозни неща, като семейства, роднини, деца и т.н. Не е нужно да го накараш да бяга още в самото начало.

Не се обсебвай от него или поне не му го показвай. Нали не искаш да го уплашиш до степен, в която да видиш гърба му на момента.

Не го карай да говорите за отношенията си и да изяснявате какви точно сте в момента. Не го притискай и в някакъв момент сам ще ти даде да разбереш какви са намеренията му към теб.

И в този ред на мисли - не си слагай статут във фейсбука in a relationship, и не качвай албуми на вас двамата, и не слагай профилна снимка с него.

Запомни, той ще се интересува от теб, докато му е трудно да те спечели или задържи. Станеш ли прекалено достъпна, ще му отнемеш тръпката да те гони и нищо чудно да реши да ловува и други плячки.


 

Коментирай »
Още по темата
В мислите на една жена В мислите на една жена
Рицарите изчезнаха Рицарите изчезнаха
Най-честите женски заблуди за мъжете Най-честите женски заблуди за мъжете
Привлечи вниманието му с няколко женски трика Привлечи вниманието му с няколко женски трика
Той просто НЕ си пада по теб Той просто НЕ си пада по теб
Ревността като оръжие за самоунищожение Ревността като оръжие за самоунищожение
Никога не му задавай тези въпроси Никога не му задавай тези въпроси
Препоръчваме още
Почитаме смела светица, отдала живота си на вярата. Празнуват всички с името ѝ Почитаме смела светица, отдала живота си на вярата. Празнуват всички с името ѝ
Днес е Зимна Богородица – празнуваме Сретение Господне и Петльовден по стар стил Днес е Зимна Богородица – празнуваме Сретение Господне и Петльовден по стар стил
Как да изглеждаш добре след купон Как да изглеждаш добре след купон
Висок интелектуален потенциал, дислексия, Аспергер, свръхчувствителност: „Неуправляеми или атипични?“ в подкрепа на различните деца и техните родители Висок интелектуален потенциал, дислексия, Аспергер, свръхчувствителност: „Неуправляеми или атипични?“ в подкрепа на различните деца и техните родители
Фастинг или интервално гладуване: Какво представлява, как действа и подходящо ли е за всеки? Фастинг или интервално гладуване: Какво представлява, как действа и подходящо ли е за всеки?
Да сготвим по кралски: Рецептата за френския киш от коронацията на Чарлз III Да сготвим по кралски: Рецептата за френския киш от коронацията на Чарлз III
Пет начина да се справиш с бившата му Пет начина да се справиш с бившата му
Внимателно със спорта в жегата: Ето как да изчислим максималния допустим пулс Внимателно със спорта в жегата: Ето как да изчислим максималния допустим пулс
Полицай спря кола за превишена скорост, наложи му се да изроди бебе (ВИДЕО) Полицай спря кола за превишена скорост, наложи му се да изроди бебе (ВИДЕО)
Авторката на „Малки тайни“ запечатва най-тъмните човешки желания в „Буркан със сърца“ (предложение за четене) Авторката на „Малки тайни“ запечатва най-тъмните човешки желания в „Буркан със сърца“ (предложение за четене)
Романеско – извънземният зеленчук Романеско – извънземният зеленчук
„Да се завърнеш за Коледа“ и да (пре)откриеш сродната си душа (предложение за четене) „Да се завърнеш за Коледа“ и да (пре)откриеш сродната си душа (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби