снимка: sxc.hu

Чухме арогантния отговор на Пърси за това как да впечатлиш един мъж още със запознанството ви. Да приемем, че "хубавият задник", както казва той е задължителен. Нали не пропусна обаче това, което Пърси написа, че трябва да направиш нещата, които жената прави преди да излезе. Ето ти и няколко чисто женски трика, с които да го впечатлиш...

бъди красива

Няма да ти е трудно. Всяка жена може да изглежда добре. Ти познаваш лицето си най-добре и знаеш точно какъв грим ти отива. Не пропускай нито един детайл и ще си неотразима.

бъди уверена

Без значение дали се запознавате в бара или в някое кафене, или пък на някое странно случайно място. Важното е да излъчваш увереност. При първа среща обикновено си мислиш защо облече точно тази рокля сутринта, а не по-хубавата, дали не ти се е накъдрила косата от влагата, дали гримът ти не се е размазал...постарай се нито едно от тези терзания да не ти личи и излъчвай самочувствие.

бъди достъпна

Не твърде много, за да не изглеждаш лесна, но не ледената кралица, ако все пак имаш интерес към него. Покажи му, че ти е приятно от разговора ви, посмей се на шегите му, прошепни нещо в ухото му, сякаш е голяма тайна, а след това...се отдръпни, за да поговориш и с други хора. Успехът е гарантиран.

Коментирай >