Пет признака, че си падаш по него

Как да разпознаеш симптомите

снимки: morguefile.com

Казват, че женското сърце е голямо и в него има място за много мъже. И дами, нека да си признаем – вярно е. Много от нас се влюбват всеки ден – в новия колега, в онова сладурче в трамвая, в пича, който ти направи комплимент сутринта...Понякога се влюбваме дори и по няколко пъти на ден. В тези ситуации говорим за силно привличане и голяма тръпка, което може да се случи и с непознат. Как да разбереш обаче че си падаш по него.

Иска ти се да изглеждаш перфектно когато той е наоколо - основен принцип на хлътването. Чувстваш се зле, ако не си в най-привлекателния си вид и блясък, когато той е наблизо. Как да разбереш, че симптомът е налице - ако говорим за колеги - ти се гримираш сутрин с час повече, ако говорим за приятел – подбираш най-хубавата си рокля, за да изпиеш едно вино в кръчмата, в която всеки ден ходиш по кецове; ако говорим за непознат, когото не си  очаквала да срещнеш...ами тогава просто те е яд, че сутринта не отдели още време да се гримираш.

Припознаваш го във всеки мъж – сигурен признак, че си си паднала неусетно по него е когато започнеш да го виждаш навсякъде. Най-често се припознаваме в хора, с подобно телосложение или поне близо до неговото. Започнеш ли обаче да виждаш прилики в огромния дядо с шкембето на отсрещния тротоар или с онази мъжествена госпожа на гишето в банката, значи си много хлътнала.

Разочароваш се когато го няма/ вълнуваш се когато е наоколо – необяснимо, но факт. Когато го видиш, че е наоколо, особено ако не си очаквала, се изпълваш с позитивизъм, ставаш весела и приповдигната и не можеш да свалиш усмивката от лицето си. И обратното – когато си тръгне в момента, в който най-малко очакваш внезапно се потискаш, натъжаваш и усещаш някаква странна празнота.

Изчервяваш се когато те заговори или се пошегува с теб и започваш да говориш глупости, които в нормална ситуация не би казала. Пример: на въпроса „как си“ има два възможни отговора – замълчаваш, защото си твърде смутена, че те е попитал или се впускаш в подробности за това колко време си пътувала до работа сутринта и как явно настиваш в студеното време, защото си пишкала поне пет пъти и как довечера мислиш да минеш по краткия път, защото...спри! Разбираме, че се напрягаш когато говориш с него, но вместо да избълваш всичко това, просто отговори – добре съм, благодаря, усмихни се чаровно и попитай какво ново има при него.

Изнервяш се когато говори за/с приятелката си или друга жена – дори и да не си ревнива, когато си падаш по него, трудно ще преодолееш това усещане. Всеки път, в който той заговори за гаджето си или по-лошо – чуваш го как говори с нея по телефона, ти идва да вземеш телефона да го изхвърлиш на земята и да му запушиш устата с целувка. Когато пък го видиш да флиртува с друго момиче пред теб, ти се иска да избухнеш, затова просто ставаш и напускаш помещението. Ако ти се случва, значи определено си хлътнала... 

Коментирай »
Съобщенията му ще издадат, че те харесва
Симптомите на любовта
5 съвета как да НЕ флиртуваш
Най-вероятно е да срещнеш любовта в...
Как да го впечатлиш от пръв поглед
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
„Котарана Мърморана“ (предложение за четене)
Да отслабнем и изчистим организма: Лунна диета за 2023 година + Фази на Луната
Как умират звездите? Астрономи наблюдаваха непознат досега начин
Топ 5 на любимите български песни за пътуване
Какви са в секса блондинките, червенокосите и брюнетките?
Момче е! Ал Пачино стана баща за четвърти път
Най-популярните сосове в света
Как да избегнем лошия дъх от хапването на чесън
Мозъкът на порно маниаците "свети" като на алкохолици
Холивуд отслабва със зелено кафе
Как "храната на боговете" е дошла в България: Историята на Велизар Пеев и първата шоколадова работилница у нас
Дейл Карнеги ни учи как да решаваме конфликтите в живота си (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби