снимка: sxc.hu 

Дами, видяхме отговора на Пърси за първата среща, както винаги напълно в негов стил. Време е сега обаче за някои ключови женски трикове за това как да научиш по-важните неща за него още на първата среща. Трудно е обаче въпросите да не заприличват на полицейски разпит или да станеш напълно прозрачна за него с тях, така че ето ти няколко идеи...

Какво е това нещо, което „си умираш" да направиш?

Така избягваш клишето «За какво мечтаеш», а в същото време можеш да получиш много изчерпателен отговор. Ако го слушаш внимателно можеш да научиш повече за неговите интереси или да разбереш що за човек е той - авантюрист, здраво стъпил на земята или (възможно е все пак) пълна откачалка.

Имаш ли братя/сестри?

Да си го признаем, най-дългата връзка в живота на всеки е тази със семейството му. Начинът, по който говори за неговото, показва много за характера му. Пък и ще разбереш дали си нямаш работа с „мамино синче".

На кого би се оприличил - Джоуи, Рос или Чандлър от „Приятели"?

Не е задължително да е „Приятели", може да използваш героите от всеки друг филм или сериал. Важно е да познаваш добре персонажите, за които го питаш. Сравнението с популярен герой ще ти разкрие много страни от характера му – дали е забавен, приема ли живота твърде на сериозно, както и какво е отношението му към връзките и жените в живота му. Е, винаги има възможност за грешка тук, но какво пък!

Разбивали ли са ти някога сърцето?

Никога - вероятно, защото не е бил достатъчно близък с никого, а в такъв случай едва ли ще се замисли много преди да разбие твоето сърце. Въпросът обаче крие голям риск – възможно е да се окажеш на среща с г-н Чувствителен и цяла вечер да му бършеш сълзите.

Най-дългата ти връзка?

Най-вероятно отговорът на този въпрос ще ти покаже дали човекът срещу теб има проблем с обвързването. Все пак не бързай да бягаш - това, че не е имал петгодишна връзка не означава, че не можете да си прекарате добре... известно време. Но пък ще бъдеш подготвена какво да очакваш от връзката.

И няколко клиширани и отегчителни въпроса, които е по-добре да избегнеш:

Какво работиш?

Каква музика харесваш?

Как се забавляваш?

Имаш ли домашни любимци?

Къде си роден? 

Коментирай >