Планирай перфектната онлайн свалка

Предлагаме ти няколко виртуални съвети, за да го заплениш онлайн

Планирай перфектната онлайн свалка

снимки: sxc.hu

В ерата на Фейсбук, перфектната свалка често минава първо през интернет, за да стигнем до добрия, стар флирт очи в очи. Ето няколко трика, с които да го спечелиш виртуално...

Фейсбук

Направи така, че той да те добави във Фейсбука, а не ти него. Един малък трик, който почти винаги работи: добави общ приятел, който е близък с обекта на желанията ти. Започни да коментираш публикациите, които твоят човек е харесал или коментирал. Така ще му се покажеш достатъчно добре, за да се сети той да те добави пръв. В краен случай можеш и ти да му изпратиш покана за приятелство, но не е препоръчително.

следенето

Няма лошо, всички го правим, но го прави добре. Фейсбук е перфектен ако искаш да разбереш всичко за него (много малко са мъжете, които се сещат да крият информация, снимки или каквото и да било във Фейсбук). Внимавай обаче как го следиш. Ако в един часа разглеждаш всичките му снимки, в никакъв случай не се отпускай да харесаш или коментираш някоя от тях, защото това е сигурен начин той да разбере, че не спиш, а го следиш. Разбери повече за интересите му и използвай информацията като начин за сближаване.

събитията

Провери събитията, на които е потвърдил, че ще отиде във Фейсбук и ги посети и ти. Няма нищо лошо в „случайното“ засичане на концерт, филм, събиране или каквото друго го влече. Но внимавай да не бъдеш очевидна. Не отивай на всичко, на което той ходи, не злоупотребявай с информацията, която си прочела. Ако му разкажеш как харесваш дословни всички филми, които той е посочил във Фейсбук профила си, може и да разбере, че го следиш. Бъди деликатна и разумна.

харесването

Няма как да разбере, че го харесваш ако не му го покажеш все пак по някакъв начин. Това става най-добре с бутона „харесвам“. Но и тук внимавай. Ако започнеш да харесваш всяка негова стъпка във Фейсбук ще досадиш. От време навреме коментирай и харесвай публикациите му, но ако забележиш, че той не прави същото в замяна – спри. В противен случай рискуваш да го отблъснеш от себе си.

чат флирт

Когато онлайн свалката потръгне, винаги се стига до чат флирт. Той е навсякъде – във Фейсбука, със sms-и, в месинджърите...навсякъде. Обикновено кратките съобщения от закачки прерастват в еротични фантазии. Внимавай да не прекалиш с тях, за да не се окаже твърде неловка срещата ви наживо.

свалка извън мрежата

Остави малко все пак и за свалката наживо. Не похабявай целия си ресурс за флиртове онлайн. Така рискуваш да изчерпаш връзката ви още преди да е започнала. Освен това ако прекалено много задълбаете в писането, контактът наживо може да се окаже много различен и да се разочароваш.

Коментирай »
Още по темата
Виртуална любов: капаните, за които да внимаваш при онлайн свалките   Виртуална любов: капаните, за които да внимаваш при онлайн свалките  
Най-успешните мъжки свалки Най-успешните мъжки свалки
Три безопасни флирт реплики Три безопасни флирт реплики
5 съвета как да НЕ флиртуваш 5 съвета как да НЕ флиртуваш
Разгадай го още на първата среща Разгадай го още на първата среща
Най-вълнуващата свалка...онлайн Най-вълнуващата свалка...онлайн
Препоръчваме още
10 красиви цитата за едно вдъхновяващо ново начало   10 красиви цитата за едно вдъхновяващо ново начало  
Еднопосочен билет до Марс Еднопосочен билет до Марс
Трите най-популярни секс пози и тайните, които издават Трите най-популярни секс пози и тайните, които издават
ТЕСТ: Добър приятел ли си? ТЕСТ: Добър приятел ли си?
Всяка зодия има духовно животно, ето кое е твоето Всяка зодия има духовно животно, ето кое е твоето
Кажи ми коя е любимата ти паста и ще ти кажа каква си Кажи ми коя е любимата ти паста и ще ти кажа каква си
5 начина да забавиш темпото във връзката си 5 начина да забавиш темпото във връзката си
Топ 5 на любимите български песни за пътуване Топ 5 на любимите български песни за пътуване
Взривоопасно пътешествие от София до Мексико в „Многото стаи на сърцето“ на Кристина Павлова (предложение за четене) Взривоопасно пътешествие от София до Мексико в „Многото стаи на сърцето“ на Кристина Павлова (предложение за четене)
Не ме пипай: Местата, на които котките не обичат да бъдат докосвани Не ме пипай: Местата, на които котките не обичат да бъдат докосвани
Откъс от „Епидемиите. Истински опасности и фалшиви тревоги“ Откъс от „Епидемиите. Истински опасности и фалшиви тревоги“
„Моята булчинска рокля“: 44 жени разказват своите съвсем истински истории (предложение за четене) „Моята булчинска рокля“: 44 жени разказват своите съвсем истински истории (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби