снимка: pexels.com 

Има жени, при които флиртът идва от вътре. Реплика след реплика и за половин час мъжът вече е влюбен. Има и жени, които хич не ги бива в това. Най-често причината е в липсата на увереност, неуспешните опити или срам.

А има и ситуации, в които не искаш флиртът да бъде очевиден, но все пак да опипаш почвата. Имаме решение точно за тези ситуации. Предлагаме ти три безопидни реплики, които могат да са началото на флирт или просто приятелски разговор ;)

„Снощи те сънувах“ – дотук не си казала нищо кой знае какво. Как да продължи репликата зависи от начина, по който той реагира. Ако се притесни, можеш да кажеш, че си сънувала как боядисвате ограда, примерно или нещо друго безобидно. Ако клъвне обаче и попита за конкретика, отново има лесен отговор „Не мога да кажа, срам ме е ;)“

via GIPHY

„Представи си, че съм златната рибка, но мога да ти изпълня само едно желание. Какво ще си пожелаеш?“ Дори и да не се е замислял за теб по този начин, когато чуе, че изпълняваш желания, главата му най-вероятно ще се напълни с похотливи мисли. Просто се забавлявай на отговора. В най-лошия случай ще си пожелае коли, пари и жени. Тогава може да прекратиш свалката, без дори да е разбрал, че флиртуваш ;)

via GIPHY

„Малко си странен, харесва ми“, като можеш да замениш „странен“ с „откачен“, „шантав“, „забавен“ или каквото е подходящо за ситуацията. Ключовият момент е, че си казала, че го харесваш. Оттук също има връщане назад, ако видиш, че той се отдръпва, винаги можеш да допълниш „много обичам странни хора, всичките ми приятели са такива“. Най-вероятно обаче няма да ти се налага да се отдръпваш, защото той вече ще е луд по теб ;)

via GIPHY

И още за успешните свалки:

5 съвета как да НЕ флиртуваш

Флирт в офиса...а след това?

Най-успешните мъжки свалки

Коментирай >