снимки: morguefile.com

Флиртът никога не е бил толкова лесен и достъпен, както сега. Можеш да имаш свалка във фейсбука, с smsи, в скайпа (макар и да е малко остаряло), във Viber или WhatsApp...и всичко това през телефона ти. Можеш да имаш даже няколко свалки едновременно, защото там всичко става лесно, бързо и вълнуващо.

Чат свалката ти дава необходимата смелост и увереност, които ти липсват за флирт на живо. За мъжете също е по-лесно, бъди сигурна. А и емоцията от звука на телефона ти при получено ново съобщение...несравнима е. Наистина е несравнима обаче с онази, вече съвсем остаряла форма на флирт - на живо. Колкото и да е радостно, че получаваш съобщение от някого, замисляла ли си се кога за последно изпита онова усещане да флиртуваш с някого очи в очи. Той да пуска плоски шегички, а ти да се смееш неистово и да се изчервяваш.

Чат свалката те прави много по-перверзна. Признай си, че писмено си позволяваш да си толкова палава, колкото трудно би могла да си ако той стои пред теб и те гледа. Това, разбира се, се харесва на мъжете страшно много. Но трудно ще те вземат на сериозно, предвид разкрепостеността ти онлайн. Най-много да им дадеш кураж да те поканят в леглото си и след това да не ти се обадят.

Чат свалката е анонимна...освен ако не е с познат. Често пъти онлайн флиртовете са с непознати мъже и в много случаи граничат дори с онлайн секс...или поне еротика ;)

Спираме да ти четем морал, но ти предлагаме да се замислиш за рисковете, които крие онлайн флиртът. Никога не знаеш дали на отсрещната страна не стои някой перверзен, оплешивяващ мъж, който те смята за своя бройка. Не забравяй и носталгичното чувство от това да присъстваш на истинска свалка, със съществуващ мъж, която е далеч по-вълнуваща и неловка ;)

Коментирай >