снимка: morguefile.com

Колкото повече демонстрираш любовната си връзка във фейсбука, толкова повече ще ти се дразнят приятелите ти. Ново проучване доказва, че най-дразнещото нещо в социалната мрежа е непрекъснатото парадиране с гаджето ти и това колко много се обичате. Почти всички сменят статута си на "обвързан" веднага щом се почувстват сигурни в човека до себе си. Да допуснем, че това е в реда на нещата, но ежедневните любовни статуси, сърчица по неговата "стена", общи снимки и недай си Боже - общ фейсбук, могат до побъркат не само необвързаните ти приятели, но и тези, които са във връзка отдавна. Така че опитай да ограничиш романтичните излияния във фейсбука по повод на половинката си, ако искаш приятелите ти да те харесват.

Второто място на дразнителите в социалната мрежа се заема от фитнес маниаците. Никой не обича потни снимки на мъже, които са се самоснимали в огледалото, за да покажат колко плочки са изградили по себе си във фитнеса. Няма нищо лошо в мъжете с перфектни тела, има лошо обаче, когато ни заливат с фитнес снимки във фейсбука.

Точно толкова дразнещи се оказват и снимките на храни и специалитети, десерти и салати. Фейсбукът се напълва със снимки на ядене по обед. А вместо да снимаш любимото си ястие и да го покажеш на всички, можеш просто да отидеш да обядваш :)

Патешката муцунка, която напоследък е особено модерна във фейсбук дразни не по-малко от всичко изброено по-горе. Всички знаем за какво става въпрос - повдигната горна устна, увиснала долна устна, премрежен поглед встрани и странна поза на тялото...за нищо на света не го прави ;)

Албуми на деца и животни. Също толкова недолюбвани се оказват и тези снимки, които постоянно бълват в социалната мрежа. Ако искаш да снимаш детето си, направи му албум. Същото се отнася и за домашния ти любимец, но повярвай ми, почти никой не се радва, когато го "заливаш" с негови снимки.

И да си припомним за онова прекрасно време, когато се снимахме за спомен, а сега се снимаме за фейсбук...

Коментирай >