Романтиците са най-досадни във Facebook, следват ги фитнес маниаците

Разбери какво най-много дразни приятелите ти във фейсбук и най-добре спри да го правиш :)

Романтиците са най-досадни във Facebook, следват ги фитнес маниаците

снимка: morguefile.com

Колкото повече демонстрираш любовната си връзка във фейсбука, толкова повече ще ти се дразнят приятелите ти. Ново проучване доказва, че най-дразнещото нещо в социалната мрежа е непрекъснатото парадиране с гаджето ти и това колко много се обичате. Почти всички сменят статута си на "обвързан" веднага щом се почувстват сигурни в човека до себе си. Да допуснем, че това е в реда на нещата, но ежедневните любовни статуси, сърчица по неговата "стена", общи снимки и недай си Боже - общ фейсбук, могат до побъркат не само необвързаните ти приятели, но и тези, които са във връзка отдавна. Така че опитай да ограничиш романтичните излияния във фейсбука по повод на половинката си, ако искаш приятелите ти да те харесват.

Второто място на дразнителите в социалната мрежа се заема от фитнес маниаците. Никой не обича потни снимки на мъже, които са се самоснимали в огледалото, за да покажат колко плочки са изградили по себе си във фитнеса. Няма нищо лошо в мъжете с перфектни тела, има лошо обаче, когато ни заливат с фитнес снимки във фейсбука.

Точно толкова дразнещи се оказват и снимките на храни и специалитети, десерти и салати. Фейсбукът се напълва със снимки на ядене по обед. А вместо да снимаш любимото си ястие и да го покажеш на всички, можеш просто да отидеш да обядваш :)

Патешката муцунка, която напоследък е особено модерна във фейсбук дразни не по-малко от всичко изброено по-горе. Всички знаем за какво става въпрос - повдигната горна устна, увиснала долна устна, премрежен поглед встрани и странна поза на тялото...за нищо на света не го прави ;)

Албуми на деца и животни. Също толкова недолюбвани се оказват и тези снимки, които постоянно бълват в социалната мрежа. Ако искаш да снимаш детето си, направи му албум. Същото се отнася и за домашния ти любимец, но повярвай ми, почти никой не се радва, когато го "заливаш" с негови снимки.

И да си припомним за онова прекрасно време, когато се снимахме за спомен, а сега се снимаме за фейсбук...

Коментирай »
Още по темата
Най-дразнещите реплики на мъжете Най-дразнещите реплики на мъжете
Накарай го да се влюби в теб Накарай го да се влюби в теб
Кога ставаш "досадното гадже"? Кога ставаш "досадното гадже"?
Най-вълнуващата свалка...онлайн Най-вълнуващата свалка...онлайн
Препоръчваме още
Трите най-вредни женски навика Трите най-вредни женски навика
Предложение за четене: „Действаме, играем, мислим” от проф. Бернар Окутюрие Предложение за четене: „Действаме, играем, мислим” от проф. Бернар Окутюрие
Най-мразените знаменитости Най-мразените знаменитости
Седем здравословни ползи от целувките Седем здравословни ползи от целувките
"Ефектът ИКЕА” или защо всичко става по-значимо, когато вложим времето си в него "Ефектът ИКЕА” или защо всичко става по-значимо, когато вложим времето си в него
Фибрите борят холестерола Фибрите борят холестерола
Сутрешен секс за събуждане Сутрешен секс за събуждане
Кола под наем за ваканцията: Шест неща, които трябва да знаем Кола под наем за ваканцията: Шест неща, които трябва да знаем
Коя е била истинската Коко Шанел по време на Втората световна война (предложение за четене) Коя е била истинската Коко Шанел по време на Втората световна война (предложение за четене)
Жените не трябва да се "примиряват" с обилната менструация Жените не трябва да се "примиряват" с обилната менструация
Шест начина, по които тялото ти подсказва, че си стресирана Шест начина, по които тялото ти подсказва, че си стресирана
Защо изневеряваме Защо изневеряваме
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби