снимки: morguefile.com

Отдавна си падаш по него, но не знаеш дали е взаимно. А в същото време толкова много би ти се искало и той да споделя чувствата ти. Предлагаме ти няколко трика, които би могла да опиташ, преди да се откажеш :)

Харесай му се

Нека да сме наясно. Мъжете не се влюбват лесно, още по-малко от пръв поглед. Да не забравяме, че влюбването е сложен и дълъг процес, в който първо трябва да опознаеш човека, за да го обикнеш. Затова му се харесай. За да се влюби в теб, първо трябва да те забележи. Бъди секси и неустоима. Постарай се всеки път когато те вижда да изглеждаш неутразима. Така със сигурност ще спечелиш вниманието му.

Не бъди твърде достъпна

Много пъти сме говорили за това, че в природата на мъжа е...ловът. Колкото и да си прекрасна и неустоима, ако постоянно му даваш знаци за чувствата си, няма да си му интересна. Мъжете рядко разпозават тези знаци, ние добре знаем, че когато си падаме по някого, правим ужасно глупави неща, за да ни забележи. Ограничи тези неща до минимум и му дай шанс той да направи крачката. 

Заплени го с усмивка

Не е нужно да се смееш налудничаво през цялото време с него. Но не забравяй, че женската усмивка има страхотно влияние над мъжа. Ако се смееш на шегите му, със сигурност ще бъде доволен, че те забавлява. В същото време, когато мъжът види лъчезарна и позитивна жена, със сигурност ще я предпочете пред много други :)

Четкай го

Покажи му колко е мъжествен, умен и невероятен...дори и да не е съвсем така. Допитай се до него за проблем с компютъра ти и след това му кажи, че съветът му е проработил. Помоли го да ти помогне с нещо тежко, за да се докаже като силен и смел мачо. Не прекалявай с това обаче. Не е нужно да приличаш на анорексичка, като го караш да ти отвори сгъваемото огледалце, защото нямаш сили да го направиш сама. Кажи му, че новият пуловер му стои страхотно и подчертава очите му, например. Мъжете също обичат да чуват такива неща.
накарай го да се нареди на опашка

Накарай го да се реди на опашка

Мъжете винаги, абсолютно винаги са заинтригувани от жени, които са харесвани. Колкото по-голяма е опашката, на която той трябва да се реди за теб, толкова по-добре. Направи каквото е по силите ти, за да види той, че има редица други мъже, които те желаят и така, той ще иска да е преди тях. Малко флирт и с други мъже наоколо няма да е излишен, за да го впечатлиш :)

Покани го да излезете

Това е последният, най-рискованият и най-трудният ход, който можеш да предприемеш. Внимавай, защото той може да те накара да изглеждаш отчаяна. Не го кани на среща, а по-скоро му подметни дали би искал да пийнете по нещо довечера. Имай готов отговор ако те отреже, като например - "няма проблем, просто имах уговорка с приятелка, но тя отпадна и трябваше да измисля нещо за вечерта" или "няма проблем, просто щях да те помоля за съвет за проблем в работата".

Ако нищо от това не помага, може би трябва да приемеш, че това не е твоят човек и просто да продължиш напред. Успех :)

Коментирай >