Накарай го да се влюби в теб

Припомни си класическите женски трикове за съблазняване

Накарай го да се влюби в теб

снимки: morguefile.com

Отдавна си падаш по него, но не знаеш дали е взаимно. А в същото време толкова много би ти се искало и той да споделя чувствата ти. Предлагаме ти няколко трика, които би могла да опиташ, преди да се откажеш :)

Харесай му се

Нека да сме наясно. Мъжете не се влюбват лесно, още по-малко от пръв поглед. Да не забравяме, че влюбването е сложен и дълъг процес, в който първо трябва да опознаеш човека, за да го обикнеш. Затова му се харесай. За да се влюби в теб, първо трябва да те забележи. Бъди секси и неустоима. Постарай се всеки път когато те вижда да изглеждаш неутразима. Така със сигурност ще спечелиш вниманието му.

Не бъди твърде достъпна

Много пъти сме говорили за това, че в природата на мъжа е...ловът. Колкото и да си прекрасна и неустоима, ако постоянно му даваш знаци за чувствата си, няма да си му интересна. Мъжете рядко разпозават тези знаци, ние добре знаем, че когато си падаме по някого, правим ужасно глупави неща, за да ни забележи. Ограничи тези неща до минимум и му дай шанс той да направи крачката. 

Заплени го с усмивка

Не е нужно да се смееш налудничаво през цялото време с него. Но не забравяй, че женската усмивка има страхотно влияние над мъжа. Ако се смееш на шегите му, със сигурност ще бъде доволен, че те забавлява. В същото време, когато мъжът види лъчезарна и позитивна жена, със сигурност ще я предпочете пред много други :)

Четкай го

Покажи му колко е мъжествен, умен и невероятен...дори и да не е съвсем така. Допитай се до него за проблем с компютъра ти и след това му кажи, че съветът му е проработил. Помоли го да ти помогне с нещо тежко, за да се докаже като силен и смел мачо. Не прекалявай с това обаче. Не е нужно да приличаш на анорексичка, като го караш да ти отвори сгъваемото огледалце, защото нямаш сили да го направиш сама. Кажи му, че новият пуловер му стои страхотно и подчертава очите му, например. Мъжете също обичат да чуват такива неща.
накарай го да се нареди на опашка

Накарай го да се реди на опашка

Мъжете винаги, абсолютно винаги са заинтригувани от жени, които са харесвани. Колкото по-голяма е опашката, на която той трябва да се реди за теб, толкова по-добре. Направи каквото е по силите ти, за да види той, че има редица други мъже, които те желаят и така, той ще иска да е преди тях. Малко флирт и с други мъже наоколо няма да е излишен, за да го впечатлиш :)

Покани го да излезете

Това е последният, най-рискованият и най-трудният ход, който можеш да предприемеш. Внимавай, защото той може да те накара да изглеждаш отчаяна. Не го кани на среща, а по-скоро му подметни дали би искал да пийнете по нещо довечера. Имай готов отговор ако те отреже, като например - "няма проблем, просто имах уговорка с приятелка, но тя отпадна и трябваше да измисля нещо за вечерта" или "няма проблем, просто щях да те помоля за съвет за проблем в работата".

Ако нищо от това не помага, може би трябва да приемеш, че това не е твоят човек и просто да продължиш напред. Успех :)

Коментирай »
Още по темата
Три признака, че те обича Три признака, че те обича
5 съвета как да НЕ флиртуваш 5 съвета как да НЕ флиртуваш
Четири прости правила за по-вълнуващ секс Четири прости правила за по-вълнуващ секс
Романтиците са най-досадни във Facebook, следват ги фитнес маниаците Романтиците са най-досадни във Facebook, следват ги фитнес маниаците
Вечната любов съществува Вечната любов съществува
Най-вероятно е да срещнеш любовта в... Най-вероятно е да срещнеш любовта в...
Препоръчваме още
„69 рецепти с история“ разказва Шеф Кустев от Masterchef (предложение за четене) „69 рецепти с история“ разказва Шеф Кустев от Masterchef (предложение за четене)
ТЕСТ: От каква фобия страдаш? ТЕСТ: От каква фобия страдаш?
10 неща, които не осъзнавате, че правите, защото сте самотни 10 неща, които не осъзнавате, че правите, защото сте самотни
И жените станахме ловци И жените станахме ловци
По това ще ги познаете: 13 отличителни черти на интелигентните хора По това ще ги познаете: 13 отличителни черти на интелигентните хора
Какво казват сентенциите за жените Какво казват сентенциите за жените
Херцогиня Меган: Образованите жени могат да преобразят всяка общност (ВИДЕО) Херцогиня Меган: Образованите жени могат да преобразят всяка общност (ВИДЕО)
Шест храни, които кралските особи не вкусват Шест храни, които кралските особи не вкусват
Как да го впечатлиш само с една реплика според зодията Как да го впечатлиш само с една реплика според зодията
„Мадоните на Ленинград“ от Дебра Дийн – обсадата на Ленинград оживява през съдбата на Ермитража „Мадоните на Ленинград“ от Дебра Дийн – обсадата на Ленинград оживява през съдбата на Ермитража
ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти? ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти?
Всичко за грипа: Какви са симптомите, за кого са рисковете и как да се предпазим Всичко за грипа: Какви са симптомите, за кого са рисковете и как да се предпазим
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби