снимка: pixabay.com 

Винаги идва моментът, в който от готината му нова приятелка се превръщаш в "досадно гадже". Колкото по-дълго отлагаш този момент, толкова по-добре за връзката ви. Ето какво трябва да избягваш, за да не се превърнеш в "досадното гадже", което не искаш да бъдеш:

"Не се интересуваш от моите чувства"

Подобна реплика автоматично те прави "досадното гадже". Всички искаме мъжете да се интересуваха повече от нашите емоции, но те не могат. Просто приеми, че не можеш да очакваш от него да е най-добрата ти приятелка. Ако искаш да споделиш нещо с него, го направи, но не разчитай той да прояви интерес към чувствата ти. 

"Не прекарваме достатъчно време заедно"

Мъжът не обича да се обсебва от теб, още по-малко ти да се обсебваш от него. Той никога не пресмята колко време е с теб и колко не. Не очаквай да чуеш от него, че си му залипсвала или че не сте се виждали отдавна. Дори и да го каже, най-вероятно просто иска да те впечатли. Времето е обширно понятие, но ако искаш да си с него просто му предложи да излезете някъде.

"Харесваш приятелите си повече от мен"

Ревността гарантирано ще те превърне в "досадното гадже". Когато започнеш да го ревнуваш от приятелите, приятелките, роднините и близките му, го отблъскваш. И двамата трябва да имате своя личен живот, за да върви връзката ви.

"Не говорим достатъчно"

Мъжете по принцип не говорят достатъчно. Те като цяло не говорят за нещата, за които ти си свикнала. Липсата на диалог между вас за него не е проблем. Когато обаче започнеш да му го натякваш, проблемът е налице.

"Защо не сме "обвързани" във Фейсбук?"

Фейсбук е точното място, в което можеш да му досадиш максимално, да го отблъснеш от себе си и да се превърнеш в обсебващата му приятелка. Ако не искаш да си "досадното гадже" забрави за задължителната ви смяна на статута на "обвързани", не качвай непрекъснато ваши общи влюбени снимки, спри да му публикуваш хиляди апликации на стената и да харесваш и коментираш всяка негова стъпка онлайн и да вдигаш скандали ако друга ги харесва. Иначе рискуваш бързо да му досадиш или дори да го принудиш да изтрие Фейсбук профила си временно.

Превръщаш се в майка му

Няма ли да си изядеш вечерята? Облечи си яке, ще ти е студено! Вземи си чадъра, ще вали! Спри да пиеш, ще ти е лошо! Не се прибирай късно довечера! ... Забрави за тези реплики ако не искаш да бъдеш "досадното гадже". Жените имаме склонност да сме грижовни към близките ни хора. Съветваме те обаче да не го правиш с него, защото той няма нужда от още една майка или от поредното досадно гадже.

Коментирай >