снимка: pexels.com 

Лятото е един от любимите сезони на много от нас. Освен за планираните отпуски, лятото е подходящо и за някои страхотни занимания, с които да разнообразим ежедневието си.

Предлагаме ти скромна класация от пет летни занимания, които можем да практикуваме само през най-топлите месеци и които няма да ни струват цяло състояние ;)

1. Сред природата

Тук се обобщават всички занимания, които можеш да практикуваш на открито и то само през лятото. А идеи много – събери любимите си хора и си направете пикник, разходка в парка, отидете на планина, организирайте си барбекю на открито, посетете лятно кино. Все неща, които ще си припомняте през студената зима ;)

via GIPHY

2. Басейн

Басенът не е най-евтиното занимание, но със сигурност ще ни струва по-малко от почивка на морето. Събери прителките си и си отделете цял ден на разпускане на плажа – кафе, обяд, коктейл и много, много клюки. Ще се прибереш със страхотни спомени и слънчев загар ;)  

via GIPHY

3. Секс

Това е любимо занимание за всеки сезон, но през лятото е още по-забавно. Слънцето ни зарежда с добро настроение и щастие, а това гарантира и още по-добър секс. Подари си малко усамотение за теб и любимия ти, няма да съжаляваш ;)

via GIPHY

4. Посрещни изгрева

Най-вероятно ще съжаляваш за тази идея когато звънне алармата в неприлично ранен час. Но ще си струва. Това е страхотно начало на деня, което ще те зареди със слънчево настроение за много време напред ;)

via GIPHY

5. Воден пистолет

Купи си воден пистолет или друга играчка за пръскане. Забавлявай се с хората, които обичаш и се разхлаждай през летните жеги. Пръскачките са особено подходящи както за едно по-различно събуждане, така и за охлаждане вечер, преди заспиване. Ще се изненадаш колко е забавно ;)

via GIPHY

Бонус идея: Йога

Опитай да практикуваш йога това лято. Така хем ще се раздвижваш, хем няма да е интензивен спорт, който да те изпотява още повече в жегите. Какъв по-подходящ момент да започнеш от 21 юни – Световен ден на йогата.

via GIPHY

21 юни 2017 е и лятното слънцестоене. На този ден започва астрономическото лято. Да му се насладим ;) 

И още летни емоции:

Зодиите, които ще правят най-много секс през лято 2017

Последен шанс - влез бързо във форма за лятото

Да прикрием излишните килограми

Коментирай >