снимка: pixabay.com

На море в България или в чужбина? Можем ли все още да намерим изгодни самолетни билети? Колко ще ни струва лятната ваканция? На тези въпроси отговарят експертите от онлайн туристическа агенция eSky.

Българското Черноморие предлага разнообразно хотелско настаняване – от по-скромни квартири, подходящи за всеки джоб до 5-звездни хотели.

Северното Черноморие

В красивия Балчик можете да отседнете на цени от 15 евро за двойна стая, а в популярния курорт Златни пясъци, можете да се настаните в 5-звезден комплекс с включена закуска на цени от 86 евро за нощувка за двама.

Как да минимизираме разходите си при пътуване

В морската столица Варна дори през месец август, когато цените са най-високи, настаняването започва от 18 евро за двойна стая.

Южното Черноморие

Созопол посреща своите гости на цени от 20 евро за двойно настаняване, цените в Дюни започват от 25 евро, а 5-звезден хотел в Слънчев бряг на база All Inclusive ще ви струва около 90 евро за двама.

Топ 5 на най-приятните и евтини занимания през лятото

Софиянци, които искат да стигнат по-бързо и удобно до морето, могат да избират между полети до Варна и Бургас на цени, започващи от 60 евро за двупосочен билет.

Гърция

Ако планирате да прекарате ваканцията си в съседна Гърция, освен Халкидики, най-изгодно ще ви излезе да посетите Атина с цени за двупосочни самолетни билети, започващи от 21 евро.

След слънчево изгаряне: 8 доказани домашни лека  

Полетите до Каламата, Пелопонес започват от 33 евро за двете посоки през юли, а до Хания – от 50 евро. Нощувките в Гърция започват от 20 евро.

Рим, Венеция и Берлин

Ако сте от хората, които не могат да си почиват дълго време, излежавайки се на плажа, а предпочитат по-скоро екскурзиите, експертите препоръчват Рим, Венеция и Берлин като изгодни дестинации за летния сезон с цени на билетите, започващи от 50 евро.

Внимание! Пет грешки, от които да се пазим при пътуване в чужбина

Без значение дали сте избрали да почивате в България или чужбина, не оставяйте планирането и избора на дестинация и хотел за последния момент.

Навременното резервиране ще ви даде повече опции, както и доста по-изгодни цени, съветват от eSky.

Коментирай >