снимка:Форум Филм България

Има един безплатен подарък, който се оказва най-добрият дар, който може да направим за себе си и любимия човек. Да, правилно се досещате – секс. Това показва проучването на д-р Андреа Мелцер от Флорида, в което участвали над 200 семейни двойки.

Д-р Мелцер и колегите ѝ стигнали до извода, че сексът се отразява силно върху емоционалната привързаност между партньорите. При това ефектът не е никак краткотраен, както се смяташе преди, а обещава удовлетворяващи отношения в дългосрочен план.

Любимите му секс пози, с които ще го спечелиш 

Резултатите от изследването на американските учени показват, че двойките, които редовно правят секс, имат по-стабилна връзка и изразяват много по-голямо задоволство от човека до себе си.

И ползите от секса не спират дотук. Друго проучване на американски сексолози установи, че удовлетворяващият сексуален живот вкъщи води до по-добри постижения в работата.

Десет "знаете ли, че" в секса

Участниците в изследването, които били доволни от сексуалния си живот, се оказали много по-успешни в кариерата си в сравнение с незадоволените в анкетата.

Всички учени са категорични за едно нещо – сексът се отразява положително на цялостното настроение на индивида, така че не се лишавайте от него ;)

Можем да се лишим обаче от някои предразсъдъци, за да бъде сексът още по-удовлетворяващ :) 

И още секс съвети: 

Кога на мъжете не им се прави секс? 

Шестте класики в секса 

Най-идиотските секс съвети за жени

Коментирай >