снимки: morguefile.com

Всяка жена си знае слабите места и познава добре тези части от тялото си, които не харесва. Жените сме измислили начин и как да прикрием недостатъците си с дрехи. На плажа обаче е малко по-трудно. Ето няколко трика да прикриеш тези форми, които не харесваш в себе си.

Голямо дупе и широки бедра се прикриват добре с всички видове прозрачни полички, които често вървят в комплект със самия бански. Ако не харесваш задните си части е хубаво да носиш долнище, което прикрива по-голяма част от тях. Вярно е, че така ще се изпечеш на голяма разлика, но това е секси за повечето мъже ;) Факт е, че повечето плат на дупето няма да прикрие по-едрите бедра, но тогава можеш да заложиш на по-отворено горнище на банския, което да разкрива прелестите ти и да компенсира малките недостатъци.

Голямото коремче се прикрива най-трудно на плажа. Единият ти вариант е да заложиш на цял бански, който със сигурност ще поприкрие корема ти, особено ако е в по-тъмен цвят. Ако държиш да се изпечеш обаче трудно ще успееш да скриеш тлъстинките около корема. Печи се легнала по гръб, за да може шкембенцето да хлътне навътре или по корем, но недей да се излягаш на една страна. Ако искаш да се разходиш по плажа можеш уверено да заложиш на тънките прозрачни туники за бански, които също често се продават в добавка към комплекта. Няма да сгрешиш ако го избереш в черен цвят.

Къси крака се прикриват с по-изрязана долна част на банския. В никакъв случай не обличай боксерки, защото визуално те "скъсяват" краката ти още повече. Можеш да избереш хиляди видове изрязан бански, с които краката ти ще изглеждат добре, а ти ще събереш повече слънчев загар ;)

Малък бюст също се прикрива лесно. Твърде изрязаното горнище визуално дори ще намали големината на бюста ти. Най-подходящи за теб са твърдите чашки, с банел на тях и дори малко подплънки. Така гърдите ти със сигурност ще изглеждат с един размер по-големи.

Коментирай >