снимки: pexels.com 

Лятото наближава, а с него и нови незабравими емоции. Чудиш се какво те чака през следващите месеци и ще ги прекараш ли с някого? Ако си сред тези четири зодии, ще имаш страстно лято, с много секс и невероятни емоции ;)

Всички останали зодии също няма да са на сухо, но може би ако си сред тях, трябва да се ориентираш към някоя от тези четири късметлии в хороскопа. Така приятните емоции са ти гарантирани ;)

Водолей – те обичат бавния секс, дългата любовна игра и романтиката в леглото. Това това ги очаква Водолеите, за тях ще бъде горещо лято, с много любов и секс. Нищо чудно и да срещнат половинката си през следващите месеци :)

via GIPHY

Близнаци – те са сред непостоянните партньори, обичат секса, но не с един и същи човек. Представителите на тази зодия ги чака страстно лято и много секс с различни партньори. Приключенията за тази зодия предстоят ;)

Скорпион – една от най-сексуалните зодии в хороскопа. Скорпионът не може без секс, а знае как да го прави. Ето защо и лято 2017 ще е горещо за представителите на тази зодия :)

via GIPHY

Везни – и те ще са късметлии, очаква ги много секс и то запомнящ се, защото те са едни от най-страстните в зодиака. Ако сте сред представителите на тази зодия, подгответе са за незабравимо лято ;) 

И още зодии и секс: 

Зодиите, които обичат най-силно

Най-сексуалният, най-страстен и ревнив знак на Зодиака

Сексът със зодия Дева – пример за нежност

Коментирай >