снимка: Форум Филм България 

Има хиляди позиции в секса, които ни препоръчват експертите, още толкова са изброени и в „Кама сутра“. Стига да имаш въображение, можеш да опитваш нещо различно постоянно.

Има обаче няколко класически пози, които са особено подходящи за жени. А с леки модификации, именно те се оказват гаранция за женския оргазъм. Ето ги и тях ;)

Модифицираната мисионерска

Неслучайно мисионерската поза е сред любимите на дамите. Ако ти е омръзнала, но все пак искаш да се придържаш към нея, има решение. Опитай да я модифицираш леко.

Вариант 1: Легнала си по гръб, той е върху теб, но можеш да вдигнеш краката си върху раменете му за повече дълбочина и разнообразие.

Вариант 2: Мисионерска-мост. Ползвай възглавничка или просто повдигни таза си като мост. Това гарантира още по-страстни изживявания ;)

via GIPHY

Танц в скута

За целта просто трябва да седнеш в скута му да и да поемеш контрол. Краката ти може да са свити в коленете или да го обгърнеш зад кръста. Без значение, кой вариант ще избереш, тази поза има редица предимства. Това, че сте лице в лице ти носи повече интимност. В тази поза той може да ползва и двете си ръце за каквото най-много обичаш. Имаш пълен контрол, но за разлика от обикновената „ездачка“, той също участва активно.

Кучешката

Друга класическа поза, подредила се в Топ 3 на любимите позиции на жените. Позволява по-дълбоко проникване. Можеш да я практикуваш в леглото, на пода или където ти харесва.

Бонус съвет: Сред най-неприятните пози за жените се нареждат "обърната ездачка и "69". Според проучванията, те причиняват дискомфорт и рядко могат да доведат дамите до оргазъм. 

И още горещи секс преживявания:

Три причини да правите секс всеки ден

6 палави начина да си поискаш секс от гаджето си

Не прави това в леглото: 5 грешки в секса, които жените допускат

Коментирай >