снимка: Форум Филм България 

Колкото по-дълго си някого, толкова по-скучен става сексуалният ви живот. Има много начини за разгорещяване на връзката ви.

Един от най-предпочитаните и лесни начина е да си размените ролите. Тоест ти да инициираш секс за разнообразие. Това със сигурност ще го накара да те иска на момента. Ето и как да го направиш ;)

Подготви го

Казват, че най-доброто удоволствие е отложеното и са прави ;) Напиши му съобщение от типа „Днес съм с любимото ти бельо, нямам търпение да го съблечеш“ или „прибирай се по-бързо, нямам търпение да те имам“ или каквото друго ти хрумне. Гарантирано ще се прибере за нула време ;)

via GIPHY

Комплимент

Не пести комплиментите си, знаеш, че когато се чувстваш секси си в настроение за нещо палаво, така е и с мъжете. Погали самочувствието му, похвали тялото му или новите движения в спалнята, гарантирано ще поиска да си заслужи похвалата ;)

Отдайте се на спомени

Изпитана тактика е да говорите за секс, за да ви се и прииска секс. Попитай го помни ли колко пъти го направихте онзи път в хотелската стая или си направете класация на най-добрия ви секс. Това със сигурност ще разпали искрата ;)

via GIPHY

Влез под душа с него

Друг любим похват за съблазняване на любимия. Просто се вмъкни под душа при него и се остави на въображението ;)

Намекни му

Има много начини да загатнеш на приятеля си, че го искаш и то в момента. Изпрати му палава снимка от спалнята, докато той е в другата стая, прошепни нещо мръснишко в ухото му. Всичко е добре дошло, стига да е достатъчно ясно, че му предлагаш именно секс ;)

via GIPHY

Кажи му го директно

Не забравяй, че в случая говорим за мъж, няма лошо в това да сме палави или да намекваме какво искаме. Но точно толкова голям успех ще постигнем просто ако му го кажем – директно. Той няма да се колебае преди да те награби ;)

И още палави истории:

Не прави това в леглото: 5 грешки в секса, които жените допускат

Зодиите, които ще правят най-много секс през лято 2017

Сексът e най-големият подарък, който можем да си направим 

Коментирай >