снимка: Форум Филм България

Най-популярната секс поза във Великобритания е „мисионерската“, установи скорошно проучване. Данните от него показват, че тя е най-предпочитана за 29 процента от анкетираните.

Любимите му секс пози, с които ще го спечелиш

Следват я „кучешката поза“ - любима на 27 процента от запитаните, и „ездачка“ - най-харесвана от 19 на 100 от участниците.

3 секс пози, в които ще се влюбиш

А знаете ли, че всяка от тези пози разкрива тайни за характера на любителите им? Ето какви са те:

Мисионерска

Любителите на най-популярната секс поза обикновено са описвани от сексолозите като искрени и верни. Те не се страхуват от обвързване и сериозни връзки, нямат нужда от кой знае какви приключения в леглото и оценяват това, което имат.

Кучешка

Мъжете, които предпочитат тази поза, харесват идеята да доминират и да се забавляват. Що се отнася до любителките на тази поза, те са жени, които обичат да отприщват скритите си животински инстинкти.

Ездачка

Мъжете, които харесват тази поза нямат нищо против (дори предпочитат) партньорката им да е водещата фигура – както в секса, така и в живота. Любителките на позата „ездачка“ пък обичат да „командват парада“ и да държат нещата под свой контрол – както в секса, така и в живота.

Коментирай >