снимка: Форум Филм България 

По данни на различни допитвания любимите секс пози на мъжете са не повече от седем, съобщава БГНЕС.

Жената „ездачка” – тази секс поза оглавява класациите на мъжкото въображение. При нея партньорката е отгоре, мъжът я вижда изцяло и това е влудяващо, като се знаем колко важна за него е зрителната представа в секса.

Мъжът отзад или различните варианти на кучешката поза също е много предпочитана от силния пол. За дамата е добре да знае, че не е задължително да заема обичайна позиция на колене и ръце. Може просто да стои наведена напред и да се опре за нещо. При такава поза мъжът контролира целия процес и прониква дълбоко. 

Топ 5 на мъжките секс фантазии или какво искат мъжете в леглото

„Лотос” – позата има особености, липсващи при другите позиции. Докато мъжът седи по турски, дамата се настанява върху него, стараейки се да обхване тялото му с краката си. По време на акта тя се извива назад, с което се постига дълбоко проникване. При тази поза също има досег лице в лице, визуален контакт, а и лесно се стимулира клитора. 

„Вълшебната гора” - при тази позиция мъжът седи в поза „лотос”, а жената се разполага върху него в седнало положение – лице в лице. Визуалният контакт и близостта на телата компенсират недълбокото проникване.

Мисионерската поза позволява на мъжа да чувства, че доминира над жената. Това вероятно е и сред причините да най-класическата позиция да се нареди в класацията на любимите мъжки пози. 

Шестте класики в секса

Страничната поза пък носи ефект на неочакваност. В зависимост от това как се сгъват краката може да се контролира дълбочината на проникването.

„Стрида” – при последната любима мъжка поза жената е по-гръб, а мъжът действа, стоейки на колене. Удобството на тази поза е, че двойката може да премине към нея лесно след мисионерската поза (и обратно). 

Секси проучване разкрива женските и мъжките мечти и фантазии 

1
коментар >