снимка: pexels.com 

Колкото и да е страстен сексът с любимия има няколко неловки ситуации, които няма как да избегнем. Затова можем да подберем реакцията си така, че да няма обидени, разочаровани или засрамени. Ето най-често срещаните такива ситуации и няколко начина да излезем с достойнство от тях ;)

Смях

В секса няма нищо смешно, но надали има жена, на която да не ѝ се е случвало това ;) Кикотът може да е провокиран от неловкост или от мръсни приказки, които не са на място, или просто така – от нищото. Ако ти се случи имаш два варианта: излъжи го, че просто те е гъдел или му кажи, че това ти се случва често и няма нищо общо с него ;)

via GIPHY

Газове

Това е неизбежно, затова когато се случи опитай да излезеш от ситуацията с чувство за хумор или просто да подминеш неловкия момент все едно не се е случил. В никакъв случай обаче не оставяй това да развали атмосферата, защото не си струва ;)

Дрямка

Също толкова неизбежно е и това, на всеки се е случвало единият да заспи по време на секс или веднага след това. Ако той заспи не го приемай лично, може да се случи на всеки. Опитай да го събудиш нежно като смениш позата или просто прекрати всичко и заспивай и ти. Ако пък ти заспиш по време на секс, не отбягвай случилото се, а го превърни в основна тема за шеги през следващите няколко дни.

via GIPHY

Неочаквана менструация

Тук нямаш много варианти. Основният съвет е да избягваш да правиш секс ако знаеш, че моментът наближава. Ако все пак бъдете изненадани, недей да се травмираш твърде много. Помисли си, че това е ситуация, на която ще се смеете след време.

Ето колко дълго продължава идеалният секс

Преждевременна еакулация

Изключително неприятна ситуация и за двата пола. Съветът ни е да избягваш реплики от типа „Вече?!“, защото за него това е по-голям проблем отколкото за теб. Вместо това му дай малко време и му предложи да започнете отначало.

Проблем с ерекцията

Ако не е здравословен проблем, а еднократна изненада, не го приемай тежко. Това може да се дължи на всичко – стрес, напрежение, твърде много алкохол и какво ли не. Успокой го, обясни му, че не е болка за умиране и (ако не се сети сам) му предложи да се реваншира с орални ласки ;)

Популярни митове за секса, в които вярваме

Неканен гост

Много двойки знаят колко е неприятно в стаята да влезе родител, роднина, приятел, съквартирант или домашен любимец в най-неподходящия момент. Това е една от най-неловките ситуации, които могат да ни връхлетят. Съветът ни е много прост – винаги заключвай вратата! ;)

via GIPHY

Първото „Обичам те“

Има хора, за които това е просто рефлекс – по време на секс или в сюблимния момент да изливат чувствата си. Ако не си готова да му отговориш с „и аз те обичам“ просто игнорирай тази неловка ситуация. Направи се, че не си чула тези две мръсни думички, все пак той може и да не е имал предвид това или просто да не е подбрал добре моментът, в който да ти ги каже. Ако ти си тази, която се е обяснила в любов, но не си получила отговор, съветът е същият – отричай до последно и се прави, че нищо не се е случило :D

И още от най-често срещаните ситуации под завивките:

Грешките в секса, които той допуска

4 причини той да откаже секс

Най-честите секс разочарования

Коментирай >