снимка: sxc.hu

Половината жени мислят за други мъже по време на секс, пише БГНЕС. Най-често фантазират за колега от офиса, показва ново изследване на марката секс играчки "Lovehoney".

Проучването установи, че 46 на сто от жените и 42 на сто мъже имат тайни мисли за друг човек по време на секс. По-голямата част от нежния пол си представя свой колега или близък приятел. В последствие 30% от жените и 25% от мъжете правят секс, с човека, за когото са фантазирали.

Топ 5 на мъжките секс фантазии или какво искат мъжете в леглото

В експеримента участвали 1300 мъже и жени. Резултатите показали, че всяка пета жена и 11% от мъжете са си представяли как правят секс с шефа си. Повечето пъти това са невинни фантазии, но осем сто от жените и едва 2% от мъжете успяват да си легнат с началника.

70 % от анкетираните жени и 63% от господата признават, че преди да си легнат до половинката си са си мислили какъв ще бъде секса с друг партньор. Идеята за нов любовник витае в главите на 62 на сто от жените.

Секс роли за разнообразяване на любовния живот

Изследването показва още, че една трета от нежния пол и 42% от мъжете са си представяли как правят секс с бившия. При 12% от хората това се случва често. Затова и не малка част от тях са спали с бивше гадже, години след като са се разделили.

Коментирай >