Защо той избра нея? 

Какъв е отговорът на този така тъжен въпрос, с който всяка от нас се е сблъсквала? 

снимки: pexels.com 

Всяка от нас, рано или късно, минава и през това. Просто защото мъжете обичат винаги да имат варианти, резерви, фенки и т.н. Ситуацията изглежда по следния начин: Флиртът е налице, очевидно е, че той те харесва, прави неща за теб, виждате се, но все още не може да се каже, че сте заедно. И точно когато въображението ти започне да рисува красиви любовни приказки...го виждаш с нея. Избрал е друга жена и дори изглеждат щастливи заедно. И сега накъде? 

Това е изключително неприятен и потискащ момент в живота на всяка жена. Без значение колко си уверена в себе си, този удар по самочувствието няма как да не остави следи и да не повдигне въпроси. Важни са отговорите

Наистина ли ме харесваше? Да, категорично! Ако един мъж се държи сякаш те харесва, той определено те харесва. Какво се е случило след това и защо нещата не са се получили? Може да има милион причини, но едно е ясно. Дори и никога да не сте заедно, той също ще те запомни, защото те е харесвал. 

Седем тайни знака, че те харесва 

Къде сгреших? Вероятно никъде. Възможно е да си го отблъснала ако си била твърде достъпна или настоятелна, или прибързана, или обсебваща...Но след като това го е отдръпнало, значи не сте били един за друг. Хубаво е, че си го разбрала още в началото, а не след като вече си хлътнала до уши. 

Тя по-добра от мен ли е? Не! Не! Не! Никоя жена не е по-добра от друга. Това не го казваме, само за да те успокоим. Избрал е нея вероятно защото такива са били обстоятелствата. Може би тя е по-подходяща за него или имат повече общи интереси, или е била на правилното място в точното време, или просто са един за друг. Но това не означава, че тя е по-добра от теб. За друг мъж, ти ще си милион пъти по-добра от нея...и от всички останали жени :) 

Как да разбереш, че не е готов да се обвърже

Какво не е наред с мен? Всичко ти е наред, просто така е трябвало да се случи. Не е необходимо нещо с теб да не е ок, за да поиска един мъж да е с друга. Както вече уточнихме, тяхната любовна история няма общо с вашата. Понякога всичко е просто съдба. 

Винаги ли ще става така? В живота има повтаряемост, но нищо не продължава вечно. Всичко зависи от това с каква нагласа ще продължиш напред. Разбира се, че няма как винаги да става така. Колко еднакви връзки с различни мъже си имала? Всяка следващата история ще бъде различна от предишната и със сигурност ще е по-хубава :) 

Ето и няколко съвета за разбито сърце: 

Как да го забравиш по-бързо 

Той просто НЕ си пада по теб

Как се лекува любовна мъка

Коментирай »
Още по темата
Седем начина да се справиш с несподелената любов
Пет начина да се справиш с бившата му
Симптомите на любовта
Грешките, които убиват връзката
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
80-годишната Пади покори интернет с танца си
ТЕСТ: Как би управлявала кралство?
„Малки жени“ - вълнуващ нов прочит на един от най-обичаните класически романи
Петте зодии, които винаги казват истината
„Хора с прякори. Тъжни разкази“ от проф. Божидар Манов (предложение за четене)
Топ 5 на мъжките секс фантазии или какво искат мъжете в леглото
Най-сладките храни и напитки
Самочувствие за по-добър...секс
Гладът увеличава желанието за секс
Най-разпространените мъжки лъжи
Тийнейджърката Оливия Родриго чупи рекорди с "Drivers License"
Шест съвета за подсилване на имунната система
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби