снимка: Нова ТВ 

Много от нас са изпадали в неприятната ситуация с бившата. Често след раздялата им, тя все още си пада по него. А това прави новата му връзка трудна и пълна с предизвикателства.

Вместо да се сърдиш, че той се вижда с нея, да се чувстваш застрашена от присъствието ѝ и да влошаваш нещата, опитай тези пет трика да смекчиш обстоятелствата:

Контролирай ревността  

Колкото и да е трудно, опитай се да останеш вярна на себе си и да не го задушаваш. Колкото повече го ревнуваш, толкова повече се увеличават шансовете той да се замисли отново за нея.

Игнорирай я

Нямаш много правилни ходове в тази ситуация. Ако започнеш война, тя ще разполага с много повече оръжия, с които да спечели сърцето му отново. Ако влезеш в ролята на жертва, само ще го отблъснеш. Най-добре ще е просто да я игнорираш

Постави граници

Ако видиш, че тя прекалява, поговори с него и постави някои граници. Сподели му, че не се чувстваш добре когато се виждат насаме, не се съгласявай да излизате заедно и ако трябва намали собствените си срещи с бившия, за да сте квит ;)

Избегни конфронтацията

Ако тя наистина е влюбена в него, ще поиска да се конфронтира с теб. Не се хващай на тази въдица. Той ще разбере за вашия конфликт, а това няма да свърши добре за теб. 

 

via GIPHY

Бъди уверена в себе си

Каквото и да се случва не забравяй, че той е избрал да бъде с теб. Това означава само едно – харесва теб, а не нея. Не забравяй това, за да не загубиш увереността и самочувствието си. Това, че тя си пада по него, не означава, че е взаимно.

 И още за бившите: 

Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си

Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия

Липсва ли ти сексът с бившия

Коментирай >