Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си

Трябва да си отговориш на няколко въпроса преди да дадеш втори шанс на връзката ви

Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си

снимки: Форум Филм България 

Най-нормалното нещо е бившият ти да ти липсва понякога – дали защото си самотна или сте били щастливи заедно. А понякога просто раздялата е грешка, често дори поправима.

Преди да решиш да му дадеш втори шанс обаче трябва да си сигурна, че връзката ви няма да протече миналия път и всичко да приключи още по-бързо и по-грозно. Ето кои са знаците, за които трябва да се огледаш:

Прекарали сте достатъчно време разделени – ако е минала едва седмица или само месец от раздялата, може би избързваш. След като приключат стара връзка хората са уязвими, затова е важно да не взимат отговорни решения за любовния си живот в този период.

Никой мъж не може да се сравнява с него – минало е достатъчно време, но всички мъже, с които си била след него не могат да му стъпят и на малкия пръст. По принцип е нормално да сравняваме всеки мъж с бившия си, но ако това продължи твърде дълго, може би във всеки следващ търсиш именно него.

Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия

Това е втори шанс, а не трети, пети или десети – често двойките се разделят, скоро след това се събират, но отново се разделят, после пак си дават шанс и така тази връзка се превръща в агония. Ако вече сте имали втори шанс и той не е проработил, може би третият не е добра идея.

Най-добрият секс е с него – ние жените не си пасваме с всеки мъж добре в леглото. За разлика от тях, при нас тази интимност или дори тръпката идва по-трудно. Ако най-добрият секс, който си правила е бил с него, може би трябва да се замислиш ;) 

Липсват ти и лошите моменти – хубавите спомени остават много по-дълго от лошите. Но трябва да се замислиш ако ти липсват дори досадните му навици, като начина, по който говори или се храни, или скучните филми, които гледа, или местата, на които те водеше, а ти не искаше...

Нещастна си без него – откакто сте разделени нещо не е същото, даже нищо не е същото. Минало е много време, а ти все още не си се почувствала толкова добре както когато бяхте заедно. Помисли дали си струва да сте разделени ;)

via GIPHY

Разделили сте се заради нещо дребно, глупаво или то вече не е проблем. Често се разделяме заради различия, които ни се струват непреодолими. С времето обаче те може и да изглеждат като нещо незначително. Спомни си добре каква точно беше причината да прекратите връзката си. Ако е нещо дребно, което не е проблем за вас, може и да помислиш за втори шанс ;)

И двамата го искате – няма как да се получи ако не е взаимно. Но ако той ясно ти показва, че иска да е отново с теб, а ти искаш същото – нищо не ви спира :)

И още за любовта и вторите шансове: 

Как да го забравиш по-бързо

Липсва ли ти сексът с бившия

Научно доказано: Програмирани сме да намираме любов след раздяла

Коментирай »
Още по темата
14 неща, които трябва да направиш, преди да станеш на 35 14 неща, които трябва да направиш, преди да станеш на 35
Шест причини да си все още необвързана Шест причини да си все още необвързана
Трябва ли да се разделите? Трябва ли да се разделите?
Препоръчваме още
ТЕСТ: Коя принцеса на Дисни си? ТЕСТ: Коя принцеса на Дисни си?
Невероятно! Едноклетъчно водорасло съдържа 7 генома в единствената си клетка Невероятно! Едноклетъчно водорасло съдържа 7 генома в единствената си клетка
Певците са ставали все по-тихи през последните 75 години Певците са ставали все по-тихи през последните 75 години
Каква е тайната на „Френското изкуство да живееш добре“? (предложение за четене) Каква е тайната на „Френското изкуство да живееш добре“? (предложение за четене)
Земята има нова квазилуна Земята има нова квазилуна
Крехко и много вкусно: Пилешки медальони с пресни зеленчуци Крехко и много вкусно: Пилешки медальони с пресни зеленчуци
„Един живот за киното“ с легендата Жан-Жак Ано (предложение за четене) „Един живот за киното“ с легендата Жан-Жак Ано (предложение за четене)
Махмурлукът става по-слаб с възрастта Махмурлукът става по-слаб с възрастта
Качество или количество: Ето кое е по-важно за добрия сън Качество или количество: Ето кое е по-важно за добрия сън
40 дни преди Великден: Всичко, което трябва да знаем за Великия пост 40 дни преди Великден: Всичко, което трябва да знаем за Великия пост
Мога ли да забременея веднага след края на менструацията? Мога ли да забременея веднага след края на менструацията?
Българският археолог Николай Овчаров представя приносното издание „Великите владетели на Второто българско царство“ (предложение за четене) Българският археолог Николай Овчаров представя приносното издание „Великите владетели на Второто българско царство“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби