Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си

Трябва да си отговориш на няколко въпроса преди да дадеш втори шанс на връзката ви

снимки: Форум Филм България 

Най-нормалното нещо е бившият ти да ти липсва понякога – дали защото си самотна или сте били щастливи заедно. А понякога просто раздялата е грешка, често дори поправима.

Преди да решиш да му дадеш втори шанс обаче трябва да си сигурна, че връзката ви няма да протече миналия път и всичко да приключи още по-бързо и по-грозно. Ето кои са знаците, за които трябва да се огледаш:

Прекарали сте достатъчно време разделени – ако е минала едва седмица или само месец от раздялата, може би избързваш. След като приключат стара връзка хората са уязвими, затова е важно да не взимат отговорни решения за любовния си живот в този период.

Никой мъж не може да се сравнява с него – минало е достатъчно време, но всички мъже, с които си била след него не могат да му стъпят и на малкия пръст. По принцип е нормално да сравняваме всеки мъж с бившия си, но ако това продължи твърде дълго, може би във всеки следващ търсиш именно него.

Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия

Това е втори шанс, а не трети, пети или десети – често двойките се разделят, скоро след това се събират, но отново се разделят, после пак си дават шанс и така тази връзка се превръща в агония. Ако вече сте имали втори шанс и той не е проработил, може би третият не е добра идея.

Най-добрият секс е с него – ние жените не си пасваме с всеки мъж добре в леглото. За разлика от тях, при нас тази интимност или дори тръпката идва по-трудно. Ако най-добрият секс, който си правила е бил с него, може би трябва да се замислиш ;) 

Липсват ти и лошите моменти – хубавите спомени остават много по-дълго от лошите. Но трябва да се замислиш ако ти липсват дори досадните му навици, като начина, по който говори или се храни, или скучните филми, които гледа, или местата, на които те водеше, а ти не искаше...

Нещастна си без него – откакто сте разделени нещо не е същото, даже нищо не е същото. Минало е много време, а ти все още не си се почувствала толкова добре както когато бяхте заедно. Помисли дали си струва да сте разделени ;)

via GIPHY

Разделили сте се заради нещо дребно, глупаво или то вече не е проблем. Често се разделяме заради различия, които ни се струват непреодолими. С времето обаче те може и да изглеждат като нещо незначително. Спомни си добре каква точно беше причината да прекратите връзката си. Ако е нещо дребно, което не е проблем за вас, може и да помислиш за втори шанс ;)

И двамата го искате – няма как да се получи ако не е взаимно. Но ако той ясно ти показва, че иска да е отново с теб, а ти искаш същото – нищо не ви спира :)

И още за любовта и вторите шансове: 

Как да го забравиш по-бързо

Липсва ли ти сексът с бившия

Научно доказано: Програмирани сме да намираме любов след раздяла

Коментирай »
14 неща, които трябва да направиш, преди да станеш на 35
Шест причини да си все още необвързана
Трябва ли да се разделите?
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
76-ите Игри на глада: Сойка-присмехулка част II (СНИМКИ)
5 начина да му покажеш, че го обичаш
7 забрани за лятото
Как да бъдеш недостъпна, без да прекаляваш?  
6 гадни неща, които могат да ни се случат през лятото, и 10 съвета как да се предпазим
Шест храни, които кралските особи не вкусват
Малко плъхче сладко си хапва спагети
Пет храни, които никога не бива да се консумират сурови
5 генерални заблуди относно здравословното хранене
ТЕСТ: Кой супергерой е перфектният партньор за теб?
ТЕСТ: Поствяш ли кариерата на първо място?
Как да се справим с неучтивите хора: Шест начина да останем позитивни и добри  
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби