Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия

Или как да спечелиш състезанието с него

снимка:sxc.hu

Когато всичко приключи, дори и вече да е добре забравено и преодоляно, има няколко неща, които трябва да знаеш за него. Или по-точно няколко неща, с които да си по-напред от него.

Състезанието

Винаги съществува състезанието кой пръв ще продължи напред. И да, това наистина е състезание. Често след раздялата се хвърляш на първия срещнат, само и само да си първата, която е продължила напред. Няма нищо лошо в това, стига все пак да се опиташ да подбираш поне малко. И имай предвид, че надали и той участва в това състезание, така че не е нужно да търсиш нова свалка още на следващия ден.

Новата му

Рано или късно обаче и той ще продължи напред. И в ерата на фейсбук, ти няма да пропуснеш новината. Важното е само да се увериш, че ти си няколко пъти по-хубава, по-умна, по-независима и като цяло по-невероятна от нея. И тук фейсбука ще помогне, стига профилът й да е отворен. Дори и да не е обаче, ние знаем, че ще намериш начин да разбереш точно къде са кусурите й и твоите преимущества и да се гордееш с тях.

Първата му раздяла

Сигурни сме, че ще се намери добър човек, който ще ти каже, че бившият ти се е разделил с новата си. Тогава ще можеш да празнуваш факта, че той отново е сам, без значение дали и ти си така. И бъди сигурна, че след необмислената си афера, той ясно е разбрал, че ти си незаменимата, най-прекрасната и той никога няма да намери подобна жена на теб. Сега той най-вероятно го знае и страда по теб.

Той е погрознял

Няма нищо по-удовлетворяващо ако ти или твоя приятелка го срещне и установи, че той е погрознял, пуснал е брада и дълга коса и не прилича на нищо. Ако може и да е надебелял ще е най-добре. Разбира се, знаем, че ти си станала още по-хубава и умна, за разлика от него и той го разбира добре, така че ти водиш по точки.

Разбира се, за всички е ясно, че ти не му желаеш лошото, а просто искаш той да осъзнава колко много е загубил след раздялата си с теб. Не се съмнявай, че е така и се опитай просто да продължиш напред знаейки, че ти си победител това състезание.

Коментирай »
14 неща, които трябва да направиш, преди да станеш на 35
Как да го забравиш по-бързо
Как се лекува любовна мъка
Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш
Най-честите женски заблуди за мъжете
Петте причини да скъсаш с него
Шест причини да си все още необвързана
Флирт в офиса...а след това?
Липсва ли ти сексът с бившия
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Най-задаваните въпроси през 2012 година
Пет причини да не искаш Кари Брадшоу за приятелка
Най-високоплатените актьори за 2019 година (СНИМКИ)
Рицарите изчезнаха
13 вредни мисли, които да прогоните веднага
Гримът увеличава шанса за нова работа
Популярни и противоречиви: Топ 10 на най-ефективните диети
12 златни правила за по-безболезнено преодоляване на раздялата
75% от българите не знаят правата си при пътуване със самолет
Здравословният живот спасява милиони човешки животи
За първи път в историята: Уловиха звезда, която "изяжда" планета
ТЕСТ: Родени ли сте един за друг?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби