Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия

Или как да спечелиш състезанието с него

Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия

снимка:sxc.hu

Когато всичко приключи, дори и вече да е добре забравено и преодоляно, има няколко неща, които трябва да знаеш за него. Или по-точно няколко неща, с които да си по-напред от него.

Състезанието

Винаги съществува състезанието кой пръв ще продължи напред. И да, това наистина е състезание. Често след раздялата се хвърляш на първия срещнат, само и само да си първата, която е продължила напред. Няма нищо лошо в това, стига все пак да се опиташ да подбираш поне малко. И имай предвид, че надали и той участва в това състезание, така че не е нужно да търсиш нова свалка още на следващия ден.

Новата му

Рано или късно обаче и той ще продължи напред. И в ерата на фейсбук, ти няма да пропуснеш новината. Важното е само да се увериш, че ти си няколко пъти по-хубава, по-умна, по-независима и като цяло по-невероятна от нея. И тук фейсбука ще помогне, стига профилът й да е отворен. Дори и да не е обаче, ние знаем, че ще намериш начин да разбереш точно къде са кусурите й и твоите преимущества и да се гордееш с тях.

Първата му раздяла

Сигурни сме, че ще се намери добър човек, който ще ти каже, че бившият ти се е разделил с новата си. Тогава ще можеш да празнуваш факта, че той отново е сам, без значение дали и ти си така. И бъди сигурна, че след необмислената си афера, той ясно е разбрал, че ти си незаменимата, най-прекрасната и той никога няма да намери подобна жена на теб. Сега той най-вероятно го знае и страда по теб.

Той е погрознял

Няма нищо по-удовлетворяващо ако ти или твоя приятелка го срещне и установи, че той е погрознял, пуснал е брада и дълга коса и не прилича на нищо. Ако може и да е надебелял ще е най-добре. Разбира се, знаем, че ти си станала още по-хубава и умна, за разлика от него и той го разбира добре, така че ти водиш по точки.

Разбира се, за всички е ясно, че ти не му желаеш лошото, а просто искаш той да осъзнава колко много е загубил след раздялата си с теб. Не се съмнявай, че е така и се опитай просто да продължиш напред знаейки, че ти си победител това състезание.

Коментирай »
Още по темата
14 неща, които трябва да направиш, преди да станеш на 35 14 неща, които трябва да направиш, преди да станеш на 35
Как да го забравиш по-бързо Как да го забравиш по-бързо
Как се лекува любовна мъка Как се лекува любовна мъка
Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш
Най-честите женски заблуди за мъжете Най-честите женски заблуди за мъжете
Петте причини да скъсаш с него Петте причини да скъсаш с него
Шест причини да си все още необвързана Шест причини да си все още необвързана
Флирт в офиса...а след това? Флирт в офиса...а след това?
Липсва ли ти сексът с бившия Липсва ли ти сексът с бившия
Препоръчваме още
Как да бъдеш недостъпна, без да прекаляваш?   Как да бъдеш недостъпна, без да прекаляваш?  
Знаете ли как влияе порното на сексуалния апетит на мъжете? Знаете ли как влияе порното на сексуалния апетит на мъжете?
Какво си мислят мъжете за външния ни вид: Гримът - оръжие или препъни камък? Какво си мислят мъжете за външния ни вид: Гримът - оръжие или препъни камък?
Болни ли сте от любов? Ето какви са симптомите Болни ли сте от любов? Ето какви са симптомите
Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат
Защо кучетата гледат тъжно? Защо кучетата гледат тъжно?
По-възрастните майки косатки защитават синовете, но не и дъщерите си По-възрастните майки косатки защитават синовете, но не и дъщерите си
Хиперурикемия и подагра – какво не знаем за тези заболявания и кои грешки в диетата може да ги отключат Хиперурикемия и подагра – какво не знаем за тези заболявания и кои грешки в диетата може да ги отключат
Поне шест причини да пиете бира Поне шест причини да пиете бира
Изглеждай перфектно всеки ден Изглеждай перфектно всеки ден
ТЕСТ: Добър човек ли си? 🕊️ ТЕСТ: Добър човек ли си? 🕊️
Модерна изтънченост, лек блясък и нотка игрив дух: „Алексис Мабий“ на Седмицата на висшата мода в Париж Модерна изтънченост, лек блясък и нотка игрив дух: „Алексис Мабий“ на Седмицата на висшата мода в Париж
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби