Петте причини да скъсаш с него

...или как да разбереш, че нещата не вървят и е време да прекратите връзката си.

снимка: sxc.hu

сексът не върви

Това е сред основните причини да се разделиш с половинката си. Всички казват, че когато сексът не върви и тръпката я няма, нито привличането, няма причина да сте заедно. И не защото връзката се нуждае само и единствено от секс, но защото със сигурност не може без него. Ако осъзнаваш, че вече няма привличане, може би е по-добре да останете приятели.

изневерил ти е

Ако разбереш, че ти е изневерил, то това е може би, най-основата причина за раздяла. Щом е потърсил друга, очевидно ти вече не си му достатъчна. И често компромисът да му простиш изневярата, не води до нищо добро, защото най-вероятно ще последват още изневери. Същото важи и ако ти му изневеряваш. Ако някой от вас иска да се вижда с други хора, може би е крайно време да се разделите.

скандалите

Всички двойки се карат. Но когато лошите моменти станат повече от добрите, няма причина да сте заедно. Ако всеки ден се карате, то очевидно не сте един за друг. Ако мисълта да го видиш те напряга, също няма нужда да се измъчваш. Все пак идеята на връзката е да сте щастливи заедно. Ако не можете, бъдете щастливи поотделно. Всички сме гледали "Войната на семейство Роуз" - не е необходимо да се превръщате в него.

неуважението

Изключително подценявано качество. Ако той не може да те уважава или ти него, то тогава няма да се получи. Под неуважение разбирай всичко, което ти смяташ за такова. Не е нужно да се "уважаваме" само на чашка. Една връзка изисква много повече от любов, изисква това да уважаваш личното пространство на другия, начина му на живот, емоциите му, навиците му, недостатъците му и т.н. Ако това не се случва при вас, по-добре да прекратите.

навикът

Голямото подвеждане на съвременните връзки. Дори не само при по-зрелите двойки. Напоследък много от младите са заедно само по навик. Хубаво е да разбереш когато това се случи, за да си дадеш сметка искаш ли да си с него или сте заедно само по навик, за да имате сигурността, че няма да останете сами. Не се страхувай да пуснеш "клона". Още много чакат някъде там. Дори и да останеш сама за малко, няма лошо в това. Ако поискаш да си снякого, няма да ти бъде толкова трудно, колкото си мислиш. Просто трябва малко смелост, за да си го признаеш.

Коментирай »
Още по темата
Как да го забравиш по-бързо
Как се лекува любовна мъка
Най-честите женски заблуди за мъжете
Пет признака, че иска да те зареже
Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия
Шест причини да си все още необвързана
Трябва ли да се разделите?
Флирт в офиса...а след това?
Липсва ли ти сексът с бившия
Пет причини да се откажеш от него
Пърси отговаря за разделите
На какво си способна за него?
Когато любимият те зареже, идва ред на "Нещо неприлично скъпо"
Препоръчваме още
Редовни и нискотарифни авиокомпании - какво трябва да знаем
Игрите на подсъзнанието: Защо забравяме или помним грешно събития
Ранобудните правят повече секс
Може ли изкуственият интелект да предвижда усложненията от различни заболявания?
Грешките, които убиват връзката
ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета?
Сексът – преди или след работа?
Въглехидрати за здраве: Ето защо не бива да ги изхвърляме от менюто си
Това не се брои! Три случая, в които изневярата е разрешена
Красотата на танца
Пет женски недостатъка, които мъжете обожават
7 стъпки да го върнеш при себе си, без да изглеждаш отчаяна
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби