снимка: gtall1

Вероника, питаш ме как късам момичетата, с които не искам да се виждам повече. Ще ти кажа. Много пъти съм го правил и мисля, че вече съм специалист в разделите. Винаги се придържам само към два подхода:

покривам се

Изчезвам, няма ме, ставам неоткриваем за нея...спирам да й звъня, не си вдигам телефона, не й отговарям на смс-ите, изтривам си Фейсбука и т.н. Първоначално на мацката й е странно, започва да се притеснява за мен, после откача и става обсебваща. В един момент обаче спира да ме търси. Телефонът ми просто замлъква и всичко е наред. Тогава отново си правя фейсбук и съм свободен :)

лъжа

Съжалявам, не ме линчувайте, но нали за това съм тук, за да ви казвам истината за мъжете. А тя е, че ние лъжем и то много. Не можете да си представите какви истории съм си измислял, само и само да се отърва от някоя мадама. Веднъж излъгах, че отивам в Шри Ланка, друг път твърдях, че съм гей, редовно печеля зелена карта и се налага да се разделим, за да имаме време да преодолеем мъката...и така.

По принцип за номера с лъжите трябва да си малко по-спец. Аз вече съм много добър в това, ама за да не се повтарям, по-често ползвам покриването и по-рядко си измислям истории. И запомнете, правим го за ваше добро, за да не ви разочароваме...а и защото мъжете мразим сериозните разговори :)

Коментирай >