Пет неща, които ще го откажат от теб

Ето няколко сигурни признака, че ще избяга от теб

снимка: morguefile.com

Всички сме гледали прословутия филм „Как да разкараш гаджето за 10 дни“. Главната героиня трябваше да се отърве от мъжа, с когото се среща, като ползваше най-разнообразни похвати. Краят на връзката ви е гарантиран ако преобзаведеш дома му в розово, прекъснеш срещата с момчетата или се залепиш за него като дъвка. Ние ти предлагаме обаче още малко побългарени ситуации, в които ако попадне, той най-вероятно ще те зареже.

Цупиш му се непрекъснато – един от най-големите дразнители за мъжете е необоснованото непрекъснато цупене. Един мъж гледа в жената външния вид, но забелязва и характера. Дори и да си достатъчно секси ако си непрекъснато намусена, със сигурност ще го откажеш от себе си. Мъжете харесват лъчезарните и усмихнати жени, които ги зареждат с позитивни емоции. 

Изневеряваш му – изневярата рано или късно води до раздяла. Нали не си представяш как си с него цял живот и успоредно с това му кръшкаш. Има два варианта – да те хване и това да предизвика хиляди скандали, спад на доверието и накрая раздяла или да не те хване, но отношението ти към него да се промени до такава степен, че накрая отново да се разделите.

Мразиш приятелите му и майка му – мъжете държат на личното си пространство и най-вече на близките си хора. Колкото и да те обича, той няма да е щастлив ако няма право да обича приятелите си например. Не го ограничавай от срещи с компанията, защото няма да си победителят в тази ситуация. А за майка му – нали знаеш – в сърцето на мъжа винаги има място за две жени – за теб и за майка му.

Обсебена си от него - „Къде отиваш“, „Какво правиш“, „Какво прави снощи“, „Какво ще правиш след малко“, „Къде отиваш“, „Защо отиваш там“...спри! Нищо от това не те засяга и не е нужно да знаеш всяка негова стъпка. Той е голямо момче и има нужда от личното си време и пространство, за да е щастлив. Не му го отнемай, ако искаш да се получи.

Ревнуваш го прекалено – без значение дали е основателно или не, ревността убива романтиката, тръпката и любовта винаги и със сигурност. Ако искаш да имаш щастлива връзка, трябва да се научиш да превъзмогваш онова усещане, което те разяжда отвътре. Това се научава само с много практика и тренировки, но не трябва да се отказваш. Запомни, ревността е сред най-лошите ти черти, които обезателно ще го отблъснат ;)

Коментирай »
Къде е ключът за щастливата връзка?
Петте типа жени, които отблъскват мъжете
Пет начина да се справиш с ревниво гадже
Ревността като оръжие за самоунищожение
Мъжете си падат по глупави жени, умните били „проблемни“
Пърси отговаря за разделите
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Под доброволна карантина: 10 неща, които да правиш и които да не правиш
Savex4Fashion: Да подкрепим българската мода
ТЕСТ: Балканец или джентълмен е избраникът на сърцето ти?
Привлечи вниманието му с няколко женски трика
Цветът на очите разкрива тайни за характера
Ходенето бос е естествена терапия
Вместо меден месец
Предложение за четене: „Всичко, което съм“ - разтърсващата автобиография на Деми Мур
Пет от най-популярните есенни храни у нас
След изолацията: Отваряме нова страница в представите си как да бъдем щастливи
Най-вероятно е да срещнеш любовта в...
Стиг Ларшон: Мъжът, който си играеше с огъня
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби