снимка: morguefile.com

Всички сме гледали прословутия филм „Как да разкараш гаджето за 10 дни“. Главната героиня трябваше да се отърве от мъжа, с когото се среща, като ползваше най-разнообразни похвати. Краят на връзката ви е гарантиран ако преобзаведеш дома му в розово, прекъснеш срещата с момчетата или се залепиш за него като дъвка. Ние ти предлагаме обаче още малко побългарени ситуации, в които ако попадне, той най-вероятно ще те зареже.

Цупиш му се непрекъснато – един от най-големите дразнители за мъжете е необоснованото непрекъснато цупене. Един мъж гледа в жената външния вид, но забелязва и характера. Дори и да си достатъчно секси ако си непрекъснато намусена, със сигурност ще го откажеш от себе си. Мъжете харесват лъчезарните и усмихнати жени, които ги зареждат с позитивни емоции. 

Изневеряваш му – изневярата рано или късно води до раздяла. Нали не си представяш как си с него цял живот и успоредно с това му кръшкаш. Има два варианта – да те хване и това да предизвика хиляди скандали, спад на доверието и накрая раздяла или да не те хване, но отношението ти към него да се промени до такава степен, че накрая отново да се разделите.

Мразиш приятелите му и майка му – мъжете държат на личното си пространство и най-вече на близките си хора. Колкото и да те обича, той няма да е щастлив ако няма право да обича приятелите си например. Не го ограничавай от срещи с компанията, защото няма да си победителят в тази ситуация. А за майка му – нали знаеш – в сърцето на мъжа винаги има място за две жени – за теб и за майка му.

Обсебена си от него - „Къде отиваш“, „Какво правиш“, „Какво прави снощи“, „Какво ще правиш след малко“, „Къде отиваш“, „Защо отиваш там“...спри! Нищо от това не те засяга и не е нужно да знаеш всяка негова стъпка. Той е голямо момче и има нужда от личното си време и пространство, за да е щастлив. Не му го отнемай, ако искаш да се получи.

Ревнуваш го прекалено – без значение дали е основателно или не, ревността убива романтиката, тръпката и любовта винаги и със сигурност. Ако искаш да имаш щастлива връзка, трябва да се научиш да превъзмогваш онова усещане, което те разяжда отвътре. Това се научава само с много практика и тренировки, но не трябва да се отказваш. Запомни, ревността е сред най-лошите ти черти, които обезателно ще го отблъснат ;)

Коментирай >