снимка: morguefile.com 

Всички знаем, че ключът за щастливата връзка е в компромиси. Това е може би, най-повтаряната реплика от мъжете, а много повече и от жените. Какво още е необходимо обаче, за да се постигне хармонична и перфектна връзка.

Според ново проучване, за целта мъжете трябва да са по-склонни да говорят за общите проблеми, а жените да експериментират повече в леглото. За никого не е тайна, че мъжете говорят по-малко, а жените са по-малко склонни на такива експерименти. Може би една евентуална размяна на ролите би се оказала ключова за щастието.

Да добавим обаче извън резултатите от проучването друг важен фактор за успешното съвместно съжителство. Свободното време. Много често във връзката някой е винаги обиден от факта, че другият има свои приятели и собствено време, което е забранено за половинката. Някои хора изобщо пък нямат такова. Нашият съвет е задължително да си осигурите малка почивка от вас двамата. Няма нищо страшно ако веднъж седмично сте разделени. Така ще си залипсвате поне малко, а и няма да се чувствате задушавани един от друг :)

Коментирай >