снимки: pexels.com

Няма нито една връзка, в която двама души да се обичат еднакво. Винаги единият е малко по-влюбен, готов да направи повече, той е човекът, който се чувства късметлия, че е в тази връзка. Ето няколко знака, че този човек си ти.

Ти си инициаторът на връзката

Спомни си как изобщо започна всичко. Той сваляше ли ти звезди, обърна ли света, за да е с теб или ти направи първата крачка. Обикновено инициаторът на връзката е и този, който обича повече в нея.

Осем знака, че той не те заслужава

Винаги ти звъниш първа

Погледни си телефона и виж колко от обажданията ви са от него, колко от чатовете започна той, колко съобщения ти прати просто така? Нищо не отговаря по-добре на въпроса кой обича повече от собствения ти телефон.

Готова си на всичко, за да е доволен

Отстъпваш в повечето спорове, излизате на местата, които той поиска и когато поиска, гледате любимите му филми, правите секс в неговите любими пози...Този списък може да продължи твърде дълго. Но ако винаги ти отстъпваш, вероятно причината е, че ти обичаш повече.

Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш

Ти планираш

Кой най-често говори за бъдещата ви почивка, за някое екзотично пътуване, за планове за уикенда или за другия месец? Не е добър знак ако винаги ти си тази, която вижда общо бъдеще във връзката ви.

Все не ти стига времето с него

Имаш усещането, че се виждате твърде рядко и искаш да промениш това. Така всеки ден измисляш нови поводи да сте заедно, предлагаш нови занимания, за да му е интересно, появяваш се „случайно“ там, където знаеш, че ще го откриеш, минаваш през офиса му, искаш да бъдеш навсякъде с него. По този начин обаче само го задушаваш. Остави го той да поиска да те види, така със сигурност ще ти се радва повече :)

Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка

Страхуваш се, че ще те зареже

Твърде добре си опознала онзи панически страх, че ще сгрешиш някъде и той ще си тръгне от теб. Затова внимаваш, мериш си приказките, гледаш да не го ядосваш, угаждаш му за всичко, правиш всяко малко нещо, което поиска и всичко това от страх да не останеш сама. Когато се умориш от компромисите, замисли се – толкова ли ще е страшно ако наистина тази връзка приключи ;)

И още за любовта и връзките:

Три признака, че те обича

8 компромиса, които ще разрушат връзката ви

Осем неочаквани признака, че си е паднал по теб

Накарай го да се влюби в теб

Коментирай >