Винаги единият обича повече: шест знака, че си ти

Как да разбереш, че ти си човекът, който се раздава повече във вашата връзка

Винаги единият обича повече: шест знака, че си ти

снимки: pexels.com

Няма нито една връзка, в която двама души да се обичат еднакво. Винаги единият е малко по-влюбен, готов да направи повече, той е човекът, който се чувства късметлия, че е в тази връзка. Ето няколко знака, че този човек си ти.

Ти си инициаторът на връзката

Спомни си как изобщо започна всичко. Той сваляше ли ти звезди, обърна ли света, за да е с теб или ти направи първата крачка. Обикновено инициаторът на връзката е и този, който обича повече в нея.

Осем знака, че той не те заслужава

Винаги ти звъниш първа

Погледни си телефона и виж колко от обажданията ви са от него, колко от чатовете започна той, колко съобщения ти прати просто така? Нищо не отговаря по-добре на въпроса кой обича повече от собствения ти телефон.

Готова си на всичко, за да е доволен

Отстъпваш в повечето спорове, излизате на местата, които той поиска и когато поиска, гледате любимите му филми, правите секс в неговите любими пози...Този списък може да продължи твърде дълго. Но ако винаги ти отстъпваш, вероятно причината е, че ти обичаш повече.

Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш

Ти планираш

Кой най-често говори за бъдещата ви почивка, за някое екзотично пътуване, за планове за уикенда или за другия месец? Не е добър знак ако винаги ти си тази, която вижда общо бъдеще във връзката ви.

Все не ти стига времето с него

Имаш усещането, че се виждате твърде рядко и искаш да промениш това. Така всеки ден измисляш нови поводи да сте заедно, предлагаш нови занимания, за да му е интересно, появяваш се „случайно“ там, където знаеш, че ще го откриеш, минаваш през офиса му, искаш да бъдеш навсякъде с него. По този начин обаче само го задушаваш. Остави го той да поиска да те види, така със сигурност ще ти се радва повече :)

Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка

Страхуваш се, че ще те зареже

Твърде добре си опознала онзи панически страх, че ще сгрешиш някъде и той ще си тръгне от теб. Затова внимаваш, мериш си приказките, гледаш да не го ядосваш, угаждаш му за всичко, правиш всяко малко нещо, което поиска и всичко това от страх да не останеш сама. Когато се умориш от компромисите, замисли се – толкова ли ще е страшно ако наистина тази връзка приключи ;)

И още за любовта и връзките:

Три признака, че те обича

8 компромиса, които ще разрушат връзката ви

Осем неочаквани признака, че си е паднал по теб

Накарай го да се влюби в теб

Коментирай »
Още по темата
17 признака, че си по-наблюдателна от повечето хора 17 признака, че си по-наблюдателна от повечето хора
Защо мъжете и жените обичат различно? Защо мъжете и жените обичат различно?
Тайната на успешната и силна връзка Тайната на успешната и силна връзка
Къде е ключът за щастливата връзка? Къде е ключът за щастливата връзка?
Седем сигурни начина да убиеш страстта Седем сигурни начина да убиеш страстта
Препоръчваме още
Предложение за четене: „Kотаракът в чизми“, красиво преразказана от Ерих Кестнер Предложение за четене: „Kотаракът в чизми“, красиво преразказана от Ерих Кестнер
„Никога не ме лъжи“ – предупреждава убийственият трилър на Фрида Макфадън (предложение за четене) „Никога не ме лъжи“ – предупреждава убийственият трилър на Фрида Макфадън (предложение за четене)
Естествено забременяване след ин витро: Явлението не е никак рядко Естествено забременяване след ин витро: Явлението не е никак рядко
Нещата, за които той никога няма да те разбере Нещата, за които той никога няма да те разбере
Да се влюбиш за 90 секунди Да се влюбиш за 90 секунди
Как да спреш да бъдеш „грозната приятелка“ Как да спреш да бъдеш „грозната приятелка“
15 упражнения за плосък корем, които можем да правим вкъщи (ВИДЕО) 15 упражнения за плосък корем, които можем да правим вкъщи (ВИДЕО)
5 признака, че си лесна 5 признака, че си лесна
Три изпитани техники, с които да изгоните тревожните мисли Три изпитани техники, с които да изгоните тревожните мисли
Пет причини за изневяра: Неверници признават какво ги кара да кръшкат Пет причини за изневяра: Неверници признават какво ги кара да кръшкат
„Същински ангели“ – един от задължителните романи на последното десетилетие „Същински ангели“ – един от задължителните романи на последното десетилетие
ТЕСТ: Гений ли си? ТЕСТ: Гений ли си?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби