Осем знака, че той не те заслужава

Единственият мъж, който те заслужава е този, който си мисли, че не те!

снимки: pexels.com

Много от нас са попадали в такива връзки, били са с мъже, които като, че ли не държат особено на нас. Много от нас са чували така изтърканото клише от приятелките си „Той не те заслужава!“ Има няколко признака, които показват дали това е така. Ето ги и тях:

Третира те като всички останали жени или още по-лошо - други хора са му по-важни от теб. Правилният мъж, този, с когото си заслужава да бъдеш, е мъжът, който ще те кара да се чувстваш специална – всеки ден, всеки миг и по всякакъв начин.

Той обича да лъже за това

Лъже те, постоянно. Ако държи на теб ще бъде откровен. Има хора, които са патологични лъжци, но една връзка няма как да бъде здрава, ако в нея липсва откровеност. Ако често го „хващаш“, че те послъгва замисли се защо го прави и струва ли си да си с него.

Отказва ти секс – ако това се случи, бягай бързо и бягай далече. Разбира се, в случая не говорим за обективни причини да ти откаже, като например когато е настинал или има работа, или не е в кондиция. Говорим за тенденциозно, повтарящо се и необяснимо поведение.

4 причини той да откаже секс

Кара те да се съмняваш в себе си – всеки мъж, който те прави несигурна в собствените си качества, категорично не те заслужава. Истинският ти партньор не просто ще вярва в теб, но и ще те боготвори.

Унижава те/не те уважава – държи се пренебрежително или грубо с теб, насаме или сред хора, мачка те психически, смята, че е много повече от теб – нямаш бъдеще с такъв човек. Мъж, който не те уважава, категорично и не те заслужава.

Кара те да се променяш твърде много – всички ние, във всяка една връзка, променяме по нещо в себе си, няма друг начин. Но ако се усетиш, че вече ти е трудно да се познаеш, нещо не е наред. Не забравяй друго важно клише – все пак той се е влюбил в човека, който си, а не в тази жена, в която се опитва да те превърне.

Налага ти се да се извиняваш за неговото поведение. Ако се срамуваш от мъжа до себе си или смяташ, че той те злепоставя сред хората, вероятно е така. Или просто не сте един за друг.

Осем причини за изневярата на мъжа

Изневерил ти е – да си го кажем откровено. Направил го е веднъж, дори и да не го повтори, това говори достатъчно. Мъж, който те обича, държи на теб и би направил всичко за теб, ще ти изневери ли?

Или казано с едно просто изречение, с неизвестен автор: „Единственият мъж, който те заслужава е този, който си мисли, че не те!

И още за правилния мъж:

Осем мъжки лъжи, "облечени" в реплики

Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка

Как да разпознаеш истинския мъж

Коментирай »
Как да разбера дали той е „на моята вълна”?
Жените мечтаят за принц
Най-разпространените мъжки лъжи
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Начинът, по който използваме компютъра, разкрива стреса на работното място
Жените са по-кисели рано сутрин
Половината жени фантазират за друг мъж по време на секс
3 стъпки за добро настроение
Здравословни ли са картофите? Ето какво се случва с тялото ви, когато ги ядете всеки ден... или през ден
Еликсир на младостта: Плодовете, които забавят стареенето
Пет позабравени женски заповеди
Простичко и бързо! Рецепта за паста с яйца и шунка
ТЕСТ: Пада ли си по теб?
Топ 10 предимства на хидратираната кожа, разкрити от дерматолог
Херцогиня Меган: Образованите жени могат да преобразят всяка общност (ВИДЕО)
Най-вероятно е да срещнеш любовта в...
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби