Осем знака, че той не те заслужава

Единственият мъж, който те заслужава е този, който си мисли, че не те!

Осем знака, че той не те заслужава

снимки: pexels.com

Много от нас са попадали в такива връзки, били са с мъже, които като, че ли не държат особено на нас. Много от нас са чували така изтърканото клише от приятелките си „Той не те заслужава!“ Има няколко признака, които показват дали това е така. Ето ги и тях:

Третира те като всички останали жени или още по-лошо - други хора са му по-важни от теб. Правилният мъж, този, с когото си заслужава да бъдеш, е мъжът, който ще те кара да се чувстваш специална – всеки ден, всеки миг и по всякакъв начин.

Той обича да лъже за това

Лъже те, постоянно. Ако държи на теб ще бъде откровен. Има хора, които са патологични лъжци, но една връзка няма как да бъде здрава, ако в нея липсва откровеност. Ако често го „хващаш“, че те послъгва замисли се защо го прави и струва ли си да си с него.

Отказва ти секс – ако това се случи, бягай бързо и бягай далече. Разбира се, в случая не говорим за обективни причини да ти откаже, като например когато е настинал или има работа, или не е в кондиция. Говорим за тенденциозно, повтарящо се и необяснимо поведение.

4 причини той да откаже секс

Кара те да се съмняваш в себе си – всеки мъж, който те прави несигурна в собствените си качества, категорично не те заслужава. Истинският ти партньор не просто ще вярва в теб, но и ще те боготвори.

Унижава те/не те уважава – държи се пренебрежително или грубо с теб, насаме или сред хора, мачка те психически, смята, че е много повече от теб – нямаш бъдеще с такъв човек. Мъж, който не те уважава, категорично и не те заслужава.

Кара те да се променяш твърде много – всички ние, във всяка една връзка, променяме по нещо в себе си, няма друг начин. Но ако се усетиш, че вече ти е трудно да се познаеш, нещо не е наред. Не забравяй друго важно клише – все пак той се е влюбил в човека, който си, а не в тази жена, в която се опитва да те превърне.

Налага ти се да се извиняваш за неговото поведение. Ако се срамуваш от мъжа до себе си или смяташ, че той те злепоставя сред хората, вероятно е така. Или просто не сте един за друг.

Осем причини за изневярата на мъжа

Изневерил ти е – да си го кажем откровено. Направил го е веднъж, дори и да не го повтори, това говори достатъчно. Мъж, който те обича, държи на теб и би направил всичко за теб, ще ти изневери ли?

Или казано с едно просто изречение, с неизвестен автор: „Единственият мъж, който те заслужава е този, който си мисли, че не те!

И още за правилния мъж:

Осем мъжки лъжи, "облечени" в реплики

Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка

Как да разпознаеш истинския мъж

Коментирай »
Още по темата
Как да разбера дали той е „на моята вълна”? Как да разбера дали той е „на моята вълна”?
Жените мечтаят за принц Жените мечтаят за принц
Най-разпространените мъжки лъжи Най-разпространените мъжки лъжи
Препоръчваме още
Най-добри приятелки завинаги Най-добри приятелки завинаги
Чувстваш, че си на кръстопът? Това може би е най-доброто нещо, което някога ти се е случвало (ето защо) Чувстваш, че си на кръстопът? Това може би е най-доброто нещо, което някога ти се е случвало (ето защо)
Какво означават камъните в сребърните бижута? Какво означават камъните в сребърните бижута?
Как да разпознаеш женкаря Как да разпознаеш женкаря
Как правилно да мием ръцете си, за да сме здрави Как правилно да мием ръцете си, за да сме здрави
Любимите десерти на зодия Дева Любимите десерти на зодия Дева
Банята на плъхчето Рио (ВИДЕО) Банята на плъхчето Рио (ВИДЕО)
Кога положителното мислене се превръща в токсичен позитивизъм и как да го спрем Кога положителното мислене се превръща в токсичен позитивизъм и как да го спрем
Бум на акнето заради храната и стреса Бум на акнето заради храната и стреса
Здравословният живот спасява милиони човешки животи Здравословният живот спасява милиони човешки животи
Урок по щастие в 52 стъпки: Книга наръчник ни предизвиква да живеем живота на мечтите си Урок по щастие в 52 стъпки: Книга наръчник ни предизвиква да живеем живота на мечтите си
Предложение за четене: „Действаме, играем, мислим” от проф. Бернар Окутюрие Предложение за четене: „Действаме, играем, мислим” от проф. Бернар Окутюрие
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби