снимки: morguefile.com

Има няколко теми, по които той най-вероятно ще те излъже. Не е ясно защо, но мъжете рядко казват истината, когато става въпрос за:

Бившата

Една от най-често срещаните лъжи при мъжете. Не се учудвай ако ти обясни как той е скъсал с нея, а тя е била лудо влюбена в него. Най-вероятно тя се е разделила с него заради недостатъците му. Не очаквай обаче мъжът да си признае това, защото в собствените си очи той е безгрешен.

Бройката

Също любима мъжка лъжа. Мъжете често се чувстват неуверени за сексуалния си живот или пък не искат да те изплашат с твърде голяма цифра. Затова всеки път когато попиташ за бройката, очаквай да ти се отговори с лъжа. Ако мисли, че сексуалният му живот е много беден, ще преувеличи, а ако е засрамен от многото жени, с които е бил, ще смали бройката. Рядко обаче ще получиш откровен отговор на този въпрос. Да си признаем обаче - още по-рядко ти самата ще отговориш с истината на същия въпрос.

Теб

Когато чуеш някоя от тези реплики, помисли доколко наистина ги мисли, преди веднага да ги приемеш за даденост:

Никога не съм се чувствал така с друга жена
Ти си най-невероятната жена, която съм виждал
Не познавам друга жена като теб, толкова си уникална и различна
Никога не съм се забавлявал така досега, както с теб
Това е най-перфектната целувка

Само приятели

Когато той поиска да сте само приятели, най-вероятно лъже. Особено ако те е канил вече на срещи, опитвал се е да те свали по много начини, но ти винаги си го отблъсквала. Тогава той задължително ще прибегне до едно от най-големите клишета и лъжата, на която почти винаги се връзваме - "нека бъдем само приятели тогава".

Личния си живот

Всеки път когато го попиташ - какво прави днес, той започва да се чувства преследван, ревнуван, свободата му е застрашена от теб и ти просто търсиш повод за скандал. Затова на този въпрос винаги очаквай да те излъже. Дори и днес да се е виждал с най-добрия си приятел, ще каже, че не е излизал от къщи. Ако е бил с родителите си, ще излъже, че е бил с приятели и обратното, ако е бил с компанията, в която има и момичета, ще ти каже, че е играл компютърни игри. Няма обяснение за този феномен, но ако не искаш да бъдеш излъгана, просто не му задавай "коварния" въпрос.

Коментирай >