Как да разпознаеш истинския мъж 

Мъже много, истории много, но истинският е само един 

снимки: pexels.com

Перфектният мъж е различен за всяка жена. Едни мечтаят за мъж с добро положение в общетвото, други искат да е богат, трети да е мечтател, за някои нищо от това няма значение, стига да е верен. Има жени, които харесват по-грубовати мъже и дами, които държат да доминират над половинката си. Без значение ти от кои си, има няколко признака, по които ще разпознаеш правилният мъж и ще разбереш, че той си тежи на мястото. 

Живее сам 

Нека не се залъгваме, колкото и да е привлекателен и невероятен, живее ли с мама и тате, значи нещо не е наред, особено ако е на повече от 25 години. Това са мъже, свикнали да се грижат за тях, да ги глезят и дундуркат. Тези мъже бягат от всякаква отговорност и трудно може да се разчита на тях. 

Нещата, които той задължително трябва да има

Финансово стабилен 

Не казваме, че трябва да е богат, но истинският мъж може да си позволи да те заведе на вечеря или да ти плати билета за киното. За целта просто трябва да работи, а не да разчита на заеми всеки път когато излиза с някого. 

Джентълмен 

Колкото повече липсват, толкова повече ги търсим. Откога не ти се е случвало мъж да ти задържи вратата, да ти подаде ръка на слизане от колата или да те пусне да минеш първа? Притежава ли тези качества, той определено си заслужава титлата "Истински" мъж. 

Пет скрити качества на истинския джентълмен

Поставя твоите желания на първо място 

Или казано с други думи - не е егоист. Мечтаният мъж е този, който с удоволствие ще жертва собствения си комфорт, за да ти угоди. Мъж, който ще сбъдва мечтите ти, преди дори да си ги изрекла. Така де, малко се размечтахме, но е важно мъжът до теб да уважава желанията ти. 

Има собствено мнение 

Също така е важно да отстоява мнението си. Мъж без позиция е по-скоро "чехъл". Звучи много добре да си с някой, който ще прави всичко, което поискаш, за да си доволна. Той обаче ще ти омръзне много бързо. Няма нищо по-секси от мъж, който знае кога да говори и кога да замълчи. 

Рицарите изчезнаха

Кара те да се чувстваш желана 

Той знае точно какво да каже, как да го каже и какво да направи, за да се почувстваш като секс символ номер едно в света. Има мъже, които го могат, те вероятно са родени таланти, но със сигурност не са за изпускане ;)  

Усещане за сигурност 

Когато си с него си спокойна, уверена, закриляна...Има и такава порода мъже. Не знаем как точно го правят, но само с присъствието си те карат да се чувстваш сигурна и защитена. Ако харесваш това усещане, попаднала си на правилния :) 

Вечната любов съществува

Щастлива си 

Може би това е най-важният признак, по който ще го познаеш. Истинският мъж ще направи така, че да се будиш с усмивка на лицето и да си лягаш по-щастлива от всякога. Ако усещаш тази еуфория когато си с него, значи той е правилният за теб :) 

И още за истинските мъже: 

Открий господин „перфектен“

Жените мечтаят за принц

Мъжът е толкова секси, когато...

Коментирай »
Още по темата
Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни
Как да станеш перфектната жена
За мъжете и романтиката...
За рисковете да излизаш с метросексуален мъж
Препоръчваме още
ТЕСТ: Поствяш ли кариерата на първо място?
Как да съчетаем забързаното ежедневие със здравословен хранителен режим
Жените поумнявали от оралната любов
Да дойдеш по погрешка в България и да откриеш призванието си – историята на Хайри Хамдан
Багаж в последния момент - ами сега?
Пет летни коктейла с ром
ТЕСТ: Добър приятел ли си?
„Една стара история – нова версия“: Скандална и шокираща книга, непрепоръчителна за твърде добродетелни и свръхчувствителни читатели
Предложение за четене: „Годишнина от завършването“ от Ламия Бегагич
„Излекуване от токсичните връзки“: Д-р Стефани Саркис съветва как да се справим с емоционалното насилие (предложение за четене)
Основните грешки при целуването, които допускаме
В Япония глобяват, ако не си изядеш яденето
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби