снимка: morguefile.com 

Романтиката и мъжете винаги са били две напълно несъвместими понятия...И за да бъдем напълно щастливи с мъжа до себе си, трябва да го осъзнаем.

Затова се опитахме да потърсим отговор на въпроса какво е романтичното за един мъж. И за целта попитахме мъжете. Ето какво отговориха:

Мъже и романтика??? Зарежи тая работа...

Изводът: Мъжете не разбират какво точно означава думата „романтика”. За тях това е нещо напълно излишно и по никакъв начин не може да ги развълнува.

Единственият повод да реша да купя цветя или бонбони, без да има причина е ако съм сгафил. Не разбирам защо иначе тя ще иска „романтичен жест”...

Изводът: Колкото и да им натякваме и да искаме романтични жестове от тях, те продължават да са много далече от всичко това. Мъжете не само, че не биха се сетили да ни купят цветя, бонбони или да направят друг жест, без повод, те дори ни упрекват, че изискваме такива неща от тях. Не знаем дали да ги обвиняваме или да си обясним този феномен с това, че жените сме от Венера, а мъжете от Марс. Оставяме решението на вас :) 

Мъжете не сме романтични, защото и жените вече не са такива...

Признаваме си, че това изказване успя да ядоса и екипа на venera.bg. Чувстваме се длъжни обаче да го споделим и с вас. Няма да разсъждаваме повече по това изказване, защото по никакъв начин не можем да се съгласим с него. Факт е, че колкото и да сме се променили и еманципирали, жените винаги ще бъдем светлинни години по-романтични от мъжете :) 

Коментирай >