Рискуваме всичко в името на любовта (ВИДЕО)

Затрогваща любовна история в романтичния филм „Всичко, всичко“

25 април 2017

Представете си, че не можете да докоснете нищо от света навън, да подишате свежия въздух, да усетите слънцето на лицето си… или да целунете момчето, което харесвате.

Вълнуващата история „Всичко, всичко“ е създадена по едноименния бестселър на Никола Юн и разказва трогателната любовна история на 18-годишната интелигентна, любопитна към света и притежаваща богато въображение Мади. Тя обаче страда от рядко заболяване, което не ѝ позволява да напусне пределите на херметически изолирания ѝ дом, а съседът ѝ Оли няма да допусне болестта ѝ да застане между тях.

Мади повече от всичко иска да се наслади на интригуващия външен свят и на обещанията, които само първата любов може да ни даде. Разделени от прозорците на къщата и контактуващи само чрез съобщения, между нея и Оли се създава силна връзка, което кара Мади да рискува всичко, за да бъдат заедно… дори и това да означава да загуби живота си.

Режисьор на филма е Стела Меги (Jean of the Joneses), която е и автор на сценария заедно с Дж. Милс Гудлоу (Вечната Аделайн). В ролите на Мади и Оли са Аманда Стенбърг (Игрите на глада) и Ник Робинсън (Джурасик свят), а сред останалите актьори са Ана дел ла Регуера, Аника Нони Роуз и други.

Премиерата на „Всичко, всичко“ е на 14 юли 2017.

снимка: Форум Филм България 

Коментирай »
Още по темата
За вредата от романтичните филми За вредата от романтичните филми
Най-романтичните моменти от "Приятели" Най-романтичните моменти от "Приятели"
За мъжете и романтиката... За мъжете и романтиката...
Препоръчваме още
Ново издание на „Ад“, първата част от епичната поема на Данте (предложение за четене) Ново издание на „Ад“, първата част от епичната поема на Данте (предложение за четене)
Майка пребори рака девет пъти Майка пребори рака девет пъти
Мъжете се влюбват по-често пролетта Мъжете се влюбват по-често пролетта
„Българските евреи и Окончателното решение“ от Фредерик Б. Чери – какво се е случило с евреите в Царство България? (предложение за четене) „Българските евреи и Окончателното решение“ от Фредерик Б. Чери – какво се е случило с евреите в Царство България? (предложение за четене)
Толкова луда любов, че ни кара да ревнуваме: 5 двойки зодиакални знаци, които имат най-дълбока връзка Толкова луда любов, че ни кара да ревнуваме: 5 двойки зодиакални знаци, които имат най-дълбока връзка
Осем неловки ситуации в леглото и как да излезеш от тях Осем неловки ситуации в леглото и как да излезеш от тях
„Въздухът“ за промяната на обществото в „Полски момчета“ от Мудлум (предложение за четене) „Въздухът“ за промяната на обществото в „Полски момчета“ от Мудлум (предложение за четене)
Защо рискът от тежък инфаркт е по-висок в понеделник? Защо рискът от тежък инфаркт е по-висок в понеделник?
В Япония глобяват, ако не си изядеш яденето В Япония глобяват, ако не си изядеш яденето
Един забележителен дебют: „Гарата“ от Якопо де Микелис (предложение за четене) Един забележителен дебют: „Гарата“ от Якопо де Микелис (предложение за четене)
Срещу депресия и проблеми с паметта: Вълшебните свойства на ягодите Срещу депресия и проблеми с паметта: Вълшебните свойства на ягодите
Идеален секс? 10 минути Идеален секс? 10 минути
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби