Представете си, че не можете да докоснете нищо от света навън, да подишате свежия въздух, да усетите слънцето на лицето си… или да целунете момчето, което харесвате.

Вълнуващата история „Всичко, всичко“ е създадена по едноименния бестселър на Никола Юн и разказва трогателната любовна история на 18-годишната интелигентна, любопитна към света и притежаваща богато въображение Мади. Тя обаче страда от рядко заболяване, което не ѝ позволява да напусне пределите на херметически изолирания ѝ дом, а съседът ѝ Оли няма да допусне болестта ѝ да застане между тях.

Мади повече от всичко иска да се наслади на интригуващия външен свят и на обещанията, които само първата любов може да ни даде. Разделени от прозорците на къщата и контактуващи само чрез съобщения, между нея и Оли се създава силна връзка, което кара Мади да рискува всичко, за да бъдат заедно… дори и това да означава да загуби живота си.

Режисьор на филма е Стела Меги (Jean of the Joneses), която е и автор на сценария заедно с Дж. Милс Гудлоу (Вечната Аделайн). В ролите на Мади и Оли са Аманда Стенбърг (Игрите на глада) и Ник Робинсън (Джурасик свят), а сред останалите актьори са Ана дел ла Регуера, Аника Нони Роуз и други.

Премиерата на „Всичко, всичко“ е на 14 юли 2017.

снимка: Форум Филм България 

Коментирай >